Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Տիհանա Vibes Արսեն Գրիգորյանի հետ. Ընկերուհի չունեմ, ժամանակ չունեմ

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք կկարողանայի՞ք պատասխանել այս հարցերին

Pop NEWS. Շաբաթվա ամենաքննարկված իրադարձությունները

Սիրո տոնը՝ Սիրուշոյի հետ. բացառիկ կադրեր՝ երգչուհու համերգից, որի տոմսերն անմիջապես սպառվել էին

Տիհանա Vibes. փեսացուն հյուսիսից եւ Տրնդեզի խարույկի բոցերը

Kinodaran-ի՝ մեծ աղմուկ հանած «Սուրբը» սերիալը նոր իրականություն է սահմանում Հայաստանում

«2024-ին, վերջապես, կամուսնանանք». Գևորգ Մկրտչյան

Ինչպես դիետիկ չիզքեյք պատրաստել

20:18, 22 ապրիլի

Որ կինը, նույնիսկ չելյաբինսկյան խիստ դիետայով սնվող, չի ցանկանում համեղ կամ քաղցր ինչ-որ մի բան ուտել: Իսկ եթե այդ չիզքե՞յք է: Չէ՞ որ այն բոլորն են սիրում:

Բայց չիզքեյքը բավական կալորիական է, այդ պատճառով ստիպված եք թեթեւ քաղցրավենիք փնտրել: Այդպիսի աղանդեր կա. նուրբ, հաճելի եւ ցածր կալորիականություն ունեցող դիետիկ չիզքեյք:

Դիետայի հետեւողների համար համեղ չիզքեյքի համար անհրաժեշտ հետեւյալ բաղադրիչները

150 գրամ թխվածքաբլիթ;

50 գրամ խնձորի հյութ;

400 գրամ կաթնաշոռ (1.8 տոկոս յուղայնության);

350 գրամ անյուղ բնական յոգուրտ;

1.5 ձու;

1.5 ճ/գ օսլա;

3.5 ճ/գ շաքարավազ,

կիտրոնի կեղեւ եւ կես կիտրոնի հյութ:

Թխվածքաբլիթներն անհրաժեշտ է մանրացնել եւ խառնել խնձորի հյութի հետ, այնուհետեւ միասեռ զանգվածը պետք է դնել 20 սմ խորությամբ տարայի մեջ:

Քերած կաթնաշոռը խառնել շաքարավազի, յոգուրտի, կիտրոնի հյութի եւ կիտրոնի մանրացրած կեղեւի հետ: Զանգվածը լավ հարել, մինչեւ միասեռ դառնա: Հետո ավելացնել հարած ձուն, օսլան, կրկին հարել եւ լցնել հիմքի վրա:

Չիզքեյքով ձեւամանը դրսից լավ փաթաթել նրբաթիթեղով, դնել ջրով լցված մեծ թասի մեջ եւ մեկ ժամ դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում: Ջեռոցն անջատել եւ չիզքեյքը թողնել այնտեղ, մինչեւ ամբողջությամբ սառչի:

Պատրաստի չիզքեյքը հանել ձեւամանից, սառեցնել սառցարանում եւ մատուցել:

Աղբյուրը՝ otvetin.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել