Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

Ինչպես կարելի է տնային պայմաններում պաղպաղակ պատրաստել

20:06, 13 հուլիսի

Պաղպաղակը համարվում է ամենասիրված ու տարածված հաճույքներից մեկը: Նրա համը բոլորին մանկուց ի վեր ծանոթ է: Սակայն պարտադիր չէ պաղպաղակը գնել խանութից. այն հեշտությամբ կարելի է ինքնուրույն պատրաստել: Այսպիսով, ինչպես կարելի է տնային պայմաններում պաղպաղակ պատրաստել:

Անհրաժեշտ են չորս հարյուր գրամ կաթ, երկու թեյի գդալ կարտոֆիլի օսլա, մեկ թեյի գդալ կակաոյի փոշի (բայց սա պարտադիր բաղադրիչ չէ, քանի որ կարելի է պատրաստել պլոմբիր՝ սպիտակ պաղպաղակ), յոթանասուն գրամ շաքար:

Այսպիսով, պատրաստման եղանակը. օսլան խանում եք մի քիչ կաթով (մոտավորապես հիսուն գրամ), իսկ մնացած կաթը լցնում կաթսայի մեջ եւ ավելացնում շաքարը եւ կաթի մեջ լուծված օսլան: Կաթսան պետք է դնել կրակին եւ հասցնել եռման աստիճանի: Եռման ընթացքում կաթը պետք է խառնել:

Եթե Դուք վանիլային պաղպաղակ եք սիրում, ապա եռացող զանգվածին կարելի է մի քիչ վանիլ ավելացնել (շատ պետք չէ): Երբ զանգվածը կզովանա, սենյակային ջերմաստիճանի պայմաններում պաղպաղակը լցնում եք թափանցիկ տարաների մեջ եւ դնում սառնարանը: թողնում եք սառչի:

Մատուցելիս պաղպաղակի վրա կարելի է լցնել հատապտուղներից պատրաստված օշարակ կամ մուրաբա:

 

Աղբյուրը՝ ladymadonna.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել