«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Պանրով եւ ապխտած նրբերիշիկով պիցցա

20:11, 19 օգոստոսի

Պանրով եւ ապխտած նրբերիշիկով պիցցայի բաղադրատոմսը բավականին պարզ ու տարածված է իտալական խոհանոցում։ Այս պիցցայի խմորը նույնն է, ինչ այլ պիցցաներ պատրաստելիս։ Պանրով եւ ապխտած նրբերիշիկով պիցցան կարող եք հեշտությամբ պատրաստել տնային պայմաններում. խմոր պատրաստելու համար Ձեզանից պահանջվում է ընդամենը 45 րոպե, իսկ եփելու համար՝ 20 րոպե։

Պատրաստման համար անհրաժեշտ է. երկու թեյի գդալ խմորիչ, 400 գր. ալյուր, 250 մլ. ջուր կամ կաթ, մեկ թեյի գդալ աղ, երկու բաժակ բուսական յուղ (կարելի է վերցնել նաեւ ձիթապտղի յուղ)։  Խմորի մեջ չպետք է շաքար ավելացնել։ Խմորը լցոնելու համար պետք է նրբերշիկ, պանիր, կետչուպ եւ մայոնեզ։

Պատրաստման եղանակը. խմոր պատրաստելու համար անհրաժեշտ է բոլոր բաղադրիչները խառնել եւ դնել ջեռոցի մեջ։ Ստացված խմորը պետք է բաժանել երկու մասին (կամ ցանկության դեպքում կարող եք մի մեծ պիցցա պատրաստել)։

Խմորի վրա կետչուպ եք քսում, վրան լցնում քերած պանիրը, որի վրայից էլ ավելացնում մայոնեզը։

Պատրաստում եք պիցցան մոտ 20 րոպե 200 աստիճան ջերմաստիճան ջեռոցում, հանում եք թավան եւ վրան լցնում բարակ կտրատված նրբերշիկը։ Եւս մի քանի րոպե թավան դնում եք ջեռոց, որպեսզի նրբերշիկն իր համն ու բույրը հաղորդի պիցցային։
Պանրով եւ ապխտած նրբերիշիկով պիցցան պատրաստ է։

 

Աղբյուրը՝ chudo-povar.com


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել