Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Ինչպես արագ պիցցա պատրաստել

20:32, 22 օգոստոսի

Ցանկանում եք իմանալ, թե ինչպե՞ս արագ պիցցա պատրաստել։ Եթե Ձեզ հետաքրքրում է այս հարցը, ապա Դուք շատ շուտով հյուրեր եք ունենալու, կամ պարզապես ուզում եք պիցցա պատրաստել եւ վայելել դրա հաճույքը։ Իսկ ինչ է նշանակում արագ. ոմանց համար դա մեկ ժամն է, մյուսների համար 20 րոպեն... Ձեզ ենք ներկայացնում արագ պատրաստվող, շատ համեղ ու անուշաբույր պիցցայի բաղադրատոմս։

Պատրաստման համար անհրաժեշտ է. 4 ճաշի գդալ թթվասեր, 4 ճաշի գդալ մայոնեզ, 2 ձու, 8-9ճաշի գդալ ալյուր, աղն ու նրբերշիկն ըստ ճաշակի, 50 գրամ պանիր, մեկ սոխ եւ մի քանի լոլիկ։

Այսպիսով, անհրաժեշտ է խառնել թթվասերն ու մայոնեզը, ավելացնել ձվերը եւ մի լավ հարել։ Այնուհետեւ ավելացնել ալյուրը, աղն ու համեմունքները (ըստ ճաշակի)։ Այս ամենը պետք է այնքան խառնել, որ միատարր զանգված դառնա։ Ստացված խմորն արդեն կարելի է դնել յուղով պատված թավայի մեջ, հավասարեցնել, վրան տեղադրել կտրատված լոլիկը, սոխն ու նրբերշիկը։ Վերջին շերտի վրա պարտադիր պետք է կետչուպ ավելացնել եւ լցնել քերած պանիրը։

Պիցցան արդեն կարելի է դնել ջեռոցն ու սպասել 20 րոպե։ Բարի Ախորժակ։

 

Աղբյուրը` jlady.ru

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել