Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Տիհանա Vibes Արսեն Գրիգորյանի հետ. Ընկերուհի չունեմ, ժամանակ չունեմ

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք կկարողանայի՞ք պատասխանել այս հարցերին

Pop NEWS. Շաբաթվա ամենաքննարկված իրադարձությունները

Սիրո տոնը՝ Սիրուշոյի հետ. բացառիկ կադրեր՝ երգչուհու համերգից, որի տոմսերն անմիջապես սպառվել էին

Տիհանա Vibes. փեսացուն հյուսիսից եւ Տրնդեզի խարույկի բոցերը

Kinodaran-ի՝ մեծ աղմուկ հանած «Սուրբը» սերիալը նոր իրականություն է սահմանում Հայաստանում

«2024-ին, վերջապես, կամուսնանանք». Գևորգ Մկրտչյան

«Վիշապի լեգենդը» շքեղ շոուով «Երեւան պարկում» բացվեց ընդարձակ սահադաշտը

Կիտրոնով օղու բաղադրատոմս

21:06, 30 հուլիսի

Մենք ալկոհոլ չենք գովազդում, բայց առաջարկում ենք այս բաղադրատոմսը, քանի որ այն շատ նուրբ համ ունի եւ բոլորին դուր է գալիս։

Այսօր սովորելու ենք պատրաստել թունդ ալկոհոլային ըմպելիք՝ ցիտրուսային համով։ Արդյունքում, ստանալու եք հիանալի համով եւ կիտրոնի բույրով սպիրտային խմիչք։

Ըմպելիքը կարելի է նաեւ հյուրասիրել կանանց, քանի որ այն բավականին թեթեւ է ու հաճելի։ Պատրաստման եղանակը.

Անհրաժեշտ են՝ երեք մեծ կիտրոն եւ մեկ շիշ օղի։ Օղու փոխարեն կարելի է նաեւ վերցնել Ձեր իսկ «քաշած» օղին։

Կիտրոնը պետք է լվանալ եւ մանր կտրատել (կորիզները պետք է անպայման հանել)։ Մանր կտրատված կիտրոնները պետք է լցնել բլենդերի կամ մսաղացի մեջ եւ խյուս պատրաստել։ Ստացված խյուսը անհրաժեշտ է լցնել տարայի մեջ եւ ավելացնել օղին. այնուհետեւ, տարան փակել եւ երկու օր թողնել մառանում կամ խորդանոցում։ Երկու օր անց պետք է առանձնացնել (ֆիլտրել) կիտրոնի խյուսը. ըմպելիքը պատրաստ է։

Ի դեպ, տարան կարելի է նաեւ դնել սառնարանի մեջ, բայց այդ դեպքում պետք է ոչ թե երկու օր, այլ մեկ շաբաթ սպասել։

Կիտրոնով օղին սառը վիճակում խմեք, բայց զգույշ եղեք. ըմպելիքը թվում է ոչ այնքան շատ թունդ, բայց շուտ է հարբեցնում։

 

Աղբյուրը՝alcofan.com


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել