«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Ինչպես սմբուկով պաշտետ պատրաստել

19:02, 29 օգոստոսի

Սմբուկով պաշտետը հիանալի, համեղ նախուտեստ է, որը ոչ մի գրամ յուղ չի պարունակում, եւ դրանով այն մեծապես տարբերվում է մյուս բանջարեղենային պաշտետներից կամ խավիարից, որտեղ մթերքները պետք է մի լավ տապակել։

Այսպիսի համեղ եւ սննդարար պաշտետ պատրաստելու համար Ձեզ անհրաժեշտ է. երկու սմբուկ (միջին չափի), երկու-երեք պճեղ սխտոր, մեկ գլուխ սոխ, բուսական յուղ, երկու-երեք ճաշ գդալ մայոնեզ, ռեհան, թարմ մաղադանոս, ինչպես նաեւ աղ, պղպեղ եւ այլ համեմունքներ։

Սմբուկները պետք է լվանալ, հեռացնել ցողունը, պատառաքաղով մի քանի տեղ ծակել եւ դնել վառարանի կամ միկրոալիքային վառարանի մեջ։ Այնուհետեւ կարելի է մաքրել կեղեւը եւ մանր կտրատել։ Սխտորը  պետք է մաքրել, իսկ սոխը՝ մանր կտրատել եւ տապակել՝ մինչեւ ոսկեգույն երանգավորում ստանա։

Բոլոր մթերքները պետք է լցնել բլենդերի մեջ եւ հարել՝ միատարր զանգված ստանալու համար։ Այս ամենից հետո անհրաժեշտ է լցնել մայոնեզը, աղն ու մյուս բոլոր համեմունքները։

Ռեհանն ու մաղադանոսը պետք է կտրատել եւ ավելացնել պաշտետի մեջ, ինչից հետո ստացված զանգվածը պետք է թողնել մի փոքր զովանա։

Բարի ախորժակ

 

Աղբյուրը՝ povarenok.ru

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել