Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Ինչպես պատրաստել դդմիկով ապուր-խյուս

21:08, 21 օգոստոսի

Դդմիկով ապուր-խյուսը թեթեւ, օգտակար եւ համեղ ուտեստ է, որի պատրաստման համար շատ քիչ մթերքներ են անհրաժեշտ։

Այս ուտեստը շատ հագեցնող է, հարուստ է վիտամիններով ու օգտակար նյութերով եւ շատ-շատ համեղ է։

Պատրաստմա համար անհարժեշտ է. երկու դդմիկ (միջին չափի), երկու կարտոֆիլ, մեկ գլուխ սոխ, մեկ գազար, բուլղարական մեկ կանաչ պղպեղ, մեկ-երկու պճեղ սխտոր, երեք ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ, մեկ թեյի գդալ իտալական խոտաբույսերից պատրաստված խառնուրդ, 50 մլ. սերուցք, աղ եւ սեւ պղպեղ (ըստ ճաշակի)։

Մաքրված եւ լվացված կարտոֆիլը պետք է դնել եռացող ջրի մեջ եւ պատրաստել մոտ 10 րոպե։ Սոխն ու գազարը մանր կտրատել եւ տապակել ձիթապտղի յուղի մեջ (մինչեւ ոսկեգույն երանգավորում ստանա)։ Դդմիկն ու պղպեղը պետք է լվանալ, կտրատել եւ երկու մասին կիսված սխտորի հետ միասն ավելացնել կարտոֆիլի մեջ եւ եփել 15 րոպե։

Այնուհետեւ ապուրի մեջ պետք է լցնել տապակած սոխն ու գազարը, ավելացնել աղ ու պղպեղ եւ իհարկե, իտալական խոտաբույսերից պատրաստված խառնուրդը։ Այս ամենից հետո ապուրը պետք է մի լավ խառնել, եւ եփել եւս 10-12 րոպե։                 

Ստացված ապուրը պետք է բլենդերով հարել, լցնել սերուցքը (նշենք, որ սերուցքի փոխարեն կարող եք քերած պանիր ավելացնել) եւ եռման աստիճանի հասցնել։ Այսպիսի ապուր-խյուսը պետք է մատուցել չորահացով եւ զարդարել կանաչիով։

 

Աղբյուրը՝ vegetarianrecept.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել