Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

Ինչպես կաթնաշոռով պուդինգ պատրաստել

20:03, 1 սեպտեմբերի

Կաթնաշոռով պուդինգ պատրաստելու բաղադրատոմսը ծագել է Անգլիայում, սակայն քանի որ այն հաճելի համ ու բույր ունի, հետեւաբար նախընտրելի նաեւ մեզ համար։

Կաթնաշոռը զարմանալիորեն օգտակար եւ սննդարար մթերք է, որը պետք է ընդգրկված լինի ցանկացած մարդու սննդակարգում։ Կաթնաշոռը նաեւ շատ համեղ սննդամթերք է, եւ դրանով կարելի է մի շարք հիանալի ուտեստներ պատրաստել, հատկապես քաղցր թխվածք՝ պուդինգ։

Այս ախորժալի եւ համեղ ուտեստի պատրաստման համար անհարժեշտ է՝ կես կիլոգրամ կաթնաշոռ (ավելի նախընտրելի է յուղալի), 350 մլ. կաթ, 150 գր. մանրաձավար, չորս ձու, 150 գր. շաքարավազ, մեկ փաթեթ վանիլի շաքար, կիտրոնի կեղեւի քերուկ, եւ 50 գր. չամիչ։

Սառը կաթը լցնել փոքր կաթսայի մեջ, ավելացնել մանրաձավարը եւ եփել 5-10 րոպե։ Այս ընթացքում զանգվածը պետք է մի փոքր թանձրանա, ինչից հետո պետք է թողել, որ այն զովանա։

Ձվի դեղնուցը պետք է հարել շաքարավազով (50գր. անհարժեշտ է պահել), վանիլի շաքարով եւ կաթնաշոռով, ինչից հետո լցնել մանրաձավարով լի կաթսայի մեջ եւ հարիչի օգնությամբ խառնել։

Առանձին ամանի մեջ հարել ձվի սպիտակուցներն ու մնացած 50 գր. շաքարը եւ կրկին ավելացնել կաթսայի մեջ, որը հետո պետք է լցնել յուղով պատված տարայի մեջ եւ եփել 30 րոպե, 180 աստիճան ջերամստիճանով։

Պատրաստված պուդինգը պետք է թողնել՝ մի փոքր սառչի, ինչից հետո կարելի է մատուցել թթվասերով կամ մրգային օշարակով։

Աղբյուրը՝  tvorozhnyj.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել