Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

Ինչպես պատրաստել վարսակով կիսել

20:05, 30 օգոստոսի

Բոլորն էլ գիտեն, թե ինչպիսի օգտակար հատկություններ ունի վարսակը, որն օգտագործվում է ինչպես սննդի, այնպես էլ բժշկության մեջ։ Այն բավականին նպաստավոր ազդեցություն ունի ստամոքս-աղիքային եւ երիկամային խնդիրների դեպքում։

Վարսակով կիսելը հիանալի միջոց է տասներկումատնյա աղիքի եւ ստամոքսի հիվանդությունների դեմ պայքարելու համար։ Այսպիսով, ինչ մթերքներ են անհրաժեշտ վարսակով կիսել պատրաստելու համար. վարսակի փաթիլներ, եռացված սառը ջուր, ինչպես նաեւ կաթ. ի դեպ, վերջինս պարտադիր բաղադրիչ չէ, քանի որ ավելացվում է վերջում՝ ավելի հագեցած համ հաղորդելու համար։

Պատրաստման եղանակը. վարսակի փաթիլները լցնում եք կաթսայի մեջ (կամ ապակե տարայի)  եւ ավելացնում սառը ջուրը, որը մինչ այդ պետք է եռացված լիներ։ Խառնում եք վարսակն ու կաթսան փակում։ Մոռանում եք վարսակի մասին մոտ երկու օր։ Այս ընթացքում վարսակը պետք է թթվի, իսկ ջուրը սպիտակ երանգավորում ստանա։ Ստացված զանգվածը անցկացնում եք մարլայով կամ քամիչով. նստվածքը կարող եք թափել։

Ստացված սպիտակ լուծույթը եռացնում եք եւ առաջին իսկ պղպջակների հայտնվելուն պես, անջատում կրակը։ Ի դեպ, լուծույթը եռման աստիճանի կհասնի, եթե մշտապես խառնեք այն։

Եռալուց հետո կիսելը թանձրանում է։ Այն արդեն կարելի է լցնել բաժակների մեջ, սառեցնել եւ կաթով խմել։



Աղբյուրը՝ lubim-zhizn.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել