Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Տիհանա Vibes Արսեն Գրիգորյանի հետ. Ընկերուհի չունեմ, ժամանակ չունեմ

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք կկարողանայի՞ք պատասխանել այս հարցերին

Pop NEWS. Շաբաթվա ամենաքննարկված իրադարձությունները

Սիրո տոնը՝ Սիրուշոյի հետ. բացառիկ կադրեր՝ երգչուհու համերգից, որի տոմսերն անմիջապես սպառվել էին

Տիհանա Vibes. փեսացուն հյուսիսից եւ Տրնդեզի խարույկի բոցերը

Kinodaran-ի՝ մեծ աղմուկ հանած «Սուրբը» սերիալը նոր իրականություն է սահմանում Հայաստանում

«2024-ին, վերջապես, կամուսնանանք». Գևորգ Մկրտչյան

Ինչպես սպագետիով պիցցա պատրաստել

19:02, 14 սեպտեմբերի

Այսպիսի պիցցան պատրաստվում է առանց խմոր, քանի որ խմորի փոխարեն օգտագործվում է սպագետին։ Բաղադրատոմսը շատ պարզ է, եւ արդյունքում համեղ ու յուրօրինակ պիցցա է ստացվում։ Ընդ որում, այս բաղադրատոմսի միջոցով կարելի է «ազատվել» սառնարանում նախորդ օրվանից մնացած մակարոնից (ի դեպ, պարտադիր չէ, որ ուտեստը պատրաստեք միայն սպագետիով. կարելի է վերցնել մակարոնեղենի ցանկացած տեսակ)։

Այսպիսով, պատրաստման համար անհրաժեշտ է. մոտ 300գր. սպագետի, մեկ ճաշի գդալ բուսական յուղ, մեկ ձու, կես բաժակ մանր քերած պանիր, մեկ (ոչ շատ մեծ) գլուխ սոխ, բուլղարական մեկ պղպեղ, մեկ լոլիկ (մեծ չափի), կանաչ սոխ, սամիթ, մաղադանոս, աղ եւ պղպեղ։

Սպագետին (կամ մակարոնի ցանկացած տեսակ) պետք է կիսաեփել աղով համեմված ջրի մեջ, քամիչով անցկացնել եւ սպասել, որ ջրային հատվածը մինչեւ վերջ քամվի։ Հետո պատրաստի մակարոնը պետք է խառնել ձվով եւ քերած պանրով։  Անհարժեշտ է վերցնել պիցցայի համար նախատեսված կլոր տարան, վրան դնել խմորի հատուկ թուղթ, եւ ստացված զանգվածը լցնել դրա մեջ։

Սպագետիի մակերեսին պետք է լցնել լոլիկով, բուլղարական պղպեղով, կտրատած կանաչիով եւ մոցարելա պանրով պատրաստված զանգվածը եւ տարան տեղափոխել արդեն իսկ տաքացած վառարանի մեջ. պետք է թողնել մոտ կես ժամ։

Բարի ախորժակ



Աղբյուրը՝ modanaedu.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել