Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

Ինչպես կարելի է դանակ սրել առանց սրաքարի օգնության

19:08, 16 սեպտեմբերի

Խոհանոցային դանակը բթացե՞լ է եւ տանը չունեք հարմար սարք՝ այն սրելու համար։ Իսկ ի՞նչ կարելի է անել այս դեպքում։

Սովորաբար մարդիկ բթացած դանակի շեղբը շփում են մեկ այլ դանակով։ Բայց եթե այն շատ է բթացել, ապա միեւնույնն է, արդյունքն այնքան էլ լավ չի ստացվելու եւ կրկին դժվարանալու եք մթերքներ կտրելիս։

Վերցնում եք մի բաժակ կամ աման, շրջում եւ սկսում դանակը սրել սպասքի ստորին հատվածով։ Այս մեթոդը հիանալի այլընտրանքային տարբերակ է, եթե տանը դանակի սրաքար չունեք։ Շատ հեշտությամբ սրում եք դանակը եւ նույն հեշտությամբ էլ սկսում հաց կտարտել։

Տարբերակ երկրորդ. վերցրեք հղկաթուղթը եւ դանակը, բռնելով 45 աստիճան անկյան տակ, շփեք թղթին՝ սրելով դանակի շեղբը։ Այս մեթոդը շատ պարզ է, եւ այն կարող է անել անգամ այս հարցում անփորձ տնային տնտեսուհին։

Մյուս տարբերակը. կարող եք վերցնել դանակը, դուրս գալ մուտք, եւ դանակը սրել մուտքի՝ բետոնե աստիճանների օգնությամբ։ Կրկին դանակը պետք է բռնել 45 աստիճան անկյան տակ եւ շփել աստիճանին։

Հիշեք, որ դանակները շատ արագ են բթանում, երբ դրանք դնում եք տաք ջրի մեջ։ Հետեւաբար, խորհուրդ չի տրվում դանակով տաք կերակուր խառնել։ Ինչպես նաեւ չի կարելի դանակով մի բան կտրատել ապակե տախտակի վրա, քանի որ ապակին բթացնում է դանակի շեղբը։

 

 

Աղբյուրը՝ narod.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել