Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Տիհանա Vibes Արսեն Գրիգորյանի հետ. Ընկերուհի չունեմ, ժամանակ չունեմ

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք կկարողանայի՞ք պատասխանել այս հարցերին

Pop NEWS. Շաբաթվա ամենաքննարկված իրադարձությունները

Սիրո տոնը՝ Սիրուշոյի հետ. բացառիկ կադրեր՝ երգչուհու համերգից, որի տոմսերն անմիջապես սպառվել էին

Տիհանա Vibes. փեսացուն հյուսիսից եւ Տրնդեզի խարույկի բոցերը

Kinodaran-ի՝ մեծ աղմուկ հանած «Սուրբը» սերիալը նոր իրականություն է սահմանում Հայաստանում

«2024-ին, վերջապես, կամուսնանանք». Գևորգ Մկրտչյան

Կարտոֆիլով, պանրով եւ սնկով կոտլետներ

19:09, 23 սեպտեմբերի

Կարտոֆիլի խյուսով, քերած պանրով եւ շամպինիոն սնկով պատրաստվող կոտլետները բավականին համեղ եւ յուրահատուկ են ստացվում։ Պետք է նշել, որ բացի համեղ ու անուշաբույր լինելուց, դրանք նաեւ շատ հագեցնող ու դյուրամարս են։

Այսպիսի հիանալի համ ունեցող կոտլետներ պատրաստելու համար Ձեզ անհրաժեշտ է՝ 300-400 գրամ կարտոֆիլի խյուս, 25-30 գր. կամ կարագ, 150-200 գր. քերած պանիր, մեկ հավկիթ, 2-3 ճաշի գդալ կտրատած սամիթ, 3 ճաշի գդալ թթվասեր, 150-200գր. պահածոյացված շամպինիոն սունկ, ինչպես նաեւ մի քիչ ալյուր, սեւ պղպեղ, աղ, բուսական յուղ՝ տապակելու համար։

Կարտոֆիլը պետք է մաքրել, եփել եւ խյուս պատրաստել՝ ավելացնելով 25-30գր.կարագը։ Հաջորդ փուլում պետք է քերել պանիրը եւ լցնել կարտոֆիլի խյուսի մեջ։ Ստացված զանգվածը խառնելուց հետո կարելի է լցնել կտրատած սամիթը, հարած ձուն եւ ալյուրը (ալյուրը պետք է այնքան ավելացնել, որ ստացված զանգվածով հնարավոր լինի հեշտությամբ կոտլետներ պատրաստել)։

Ամեն կոտլետի մեջ պետք է մեկ պահածոյացված շամպինիոն դնել (ցանկության դեպքում կարող եք նաեւ թարմ սունկ օգտագործել, որն անպայման պետք է սոխով  տապակել)։ Պատրաստի կոտլետներն անհրաժեշտ է թաթախել ալյուրի մեջ եւ երկու կողմից տապակել բուսական յուղով պատված թավայի մեջ։

 

Աղբյուրը՝ 1000.menu

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել