Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Տիհանա Vibes Արսեն Գրիգորյանի հետ. Ընկերուհի չունեմ, ժամանակ չունեմ

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք կկարողանայի՞ք պատասխանել այս հարցերին

Pop NEWS. Շաբաթվա ամենաքննարկված իրադարձությունները

Սիրո տոնը՝ Սիրուշոյի հետ. բացառիկ կադրեր՝ երգչուհու համերգից, որի տոմսերն անմիջապես սպառվել էին

Տիհանա Vibes. փեսացուն հյուսիսից եւ Տրնդեզի խարույկի բոցերը

Kinodaran-ի՝ մեծ աղմուկ հանած «Սուրբը» սերիալը նոր իրականություն է սահմանում Հայաստանում

«2024-ին, վերջապես, կամուսնանանք». Գևորգ Մկրտչյան

«Վիշապի լեգենդը» շքեղ շոուով «Երեւան պարկում» բացվեց ընդարձակ սահադաշտը

Ինչպես մայոնեզ պատրաստել սեփական ձեռքերով

19:03, 20 հոկտեմբերի

Մայոնեզը ձվով, բուսական յուղով եւ քացախով պատրաստված սոուս է, որի բաղադրատոմսը հնարել է ֆրանսիական Մայոնե քաղաքի հերցոգի բրիտանացի խոհարարը։

Ձեզ ենք ներկայացնում մայոնեզի բավականին հեշտ ու պարզ բաղադրատոմսը, որը կարելի է պատրաստել նաեւ տնային պայմաններում։ Այսպիսով, ձեզ անհրաժեշտ է երկու ձու, կես թեյի գդալ մանանեխ, կես թեյի գդալ աղ եւ շաքարավազ, մեկ թեյի գդալ քացախ, որը կարելի է փոխարինել կիտրոնի հյութով, եւ 400գր. բուսական յուղ։

Պատրաստման եղանակը. նախ եւ առաջ պետք է առանձնացնել ձվի սպիտակուցը, քանի որ պատրաստման համար միայն դեղնուցն է օգտագործվում։ Դեղնուցը լցնում եք բլենդերի ամանի մեջ, համեմում աղով, շաքարավազով, մանանեխով եւ հարում ոչ շատ մեծ արագությամբ։ Այնուհետեւ բլենդերի արագությունը մի փոքր մեծացնում եք եւ կաթիլ առ կաթիլ լցնում բուսական յուղը. սա շատ կարեւոր է։ Իսկ վերջում ավելացնում եք քացախը։

Արդյունքում, մոտ հինգ րոպեի ընթացքում կարելի է թարմ, թանձր եւ համեղ մայոնեզ պատրաստել։ Ի դեպ, արդեն իսկ պատրաստված մայոնեզի մեջ կարելի է նաեւ կանաչեղեն կամ այլ համեմունքներ ավելացնել։

 

Աղբյուրը՝ russianfood.com


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել