Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Տիհանա Vibes Արսեն Գրիգորյանի հետ. Ընկերուհի չունեմ, ժամանակ չունեմ

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք կկարողանայի՞ք պատասխանել այս հարցերին

Pop NEWS. Շաբաթվա ամենաքննարկված իրադարձությունները

Սիրո տոնը՝ Սիրուշոյի հետ. բացառիկ կադրեր՝ երգչուհու համերգից, որի տոմսերն անմիջապես սպառվել էին

Տիհանա Vibes. փեսացուն հյուսիսից եւ Տրնդեզի խարույկի բոցերը

Kinodaran-ի՝ մեծ աղմուկ հանած «Սուրբը» սերիալը նոր իրականություն է սահմանում Հայաստանում

«2024-ին, վերջապես, կամուսնանանք». Գևորգ Մկրտչյան

«Վիշապի լեգենդը» շքեղ շոուով «Երեւան պարկում» բացվեց ընդարձակ սահադաշտը

Ինչպես մարինացնել շամպինիոն սունկը

21:11, 22 հոկտեմբերի

Մարինացված սունկը հիանալի նախուտեստ է տոնական սեղանին մատուցելու  համար։ Այսպիսի սունկ կարելի է պատրաստել նաեւ տնային պայմաններում՝ ի դեպ ավելի արագ եւ հեշտ, քան կնոջ սիրտը գրավելը։

Առաջարկում ենք մի հիանալի բաղադրատոմս, որի շնորհիվ կարելի է, համեղ ու անուշաբույր սունկ պատրաստել։

Պատրաստման համար անհրաժեշտ է. կես կիլոգրամ շամպինիոն սունկ, մեկ թեյի գդալ աղ, երկու թեյի գդալ շաքարավազ, տասը հատիկ մեխակ, նույնքան էլ սեւ պղպեղ, 50գր. 9%-անոց քացախ կամ 80 գր. խնձորի քացախ (5%), 20գր. բուսական յուղ, հինգ պճեղ սխտոր, դափնու երեք տերեւ։

Պատրաստման եղանակը. սունկը պետք է լվանալ, բաժանել երկու մասի, եւ ստացված զանգվածի վրա լցնել քացախը, բուսական յուղն ու վերեւում նշված համեմունքները։Այս ամենը մի լավ խառնելուց հետո, անհարժեշտ է զանգվածը տաքացնել եւ մարմանդ կրակի վրա եփել մոտ 5 րոպե։ Կաթսայի կափարիչը չպետք է փակել՝ 4-5 ժամ մոռանալով ուտեստի մասին։ Այս ամենից հետո արդեն կարելի է համտեսել նախուտեստը։

Նշում. այս բաղադրատոմսում ջուր չի օգտագործվում (սա ոչ բացթողում է, ոչ էլ սխալ), քանի որ սունկը եփելիս հյութ է դուրս գալիս, որը լիովին բավարար է այն մարինացնելու համար։



Աղբյուրը՝ eda-na-stole.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել