Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

Ինչպես չուշկա բյուրեկ պատրաստել

20:09, 25 հոկտեմբերի

Չուշկա բյուրեկը բուլղարական խոհանոցի գլուխգործոցներից մեկն է։ Այն իրականում շատ հեշտ եւ արագ պատրաստվող ուտեստ է, ինչպես նաեւ շատ քիչ բաղադրիչներ է ներառում։ Առաջարկում ենք պատրաստել այս համեղ, անուշաբույր, յուրահատուկ եւ հագեցնող ճաշատեսակը։

Պատրաստման համար անհրաժեշտ է՝ բուլղարական վեց հյութեղ պղպեղ, 400 գր սովորական պանիր (կարելի է նաեւ կաթնաշոռ օգտագործել), երկու ձու, մաղադանոս, սամիթ, սեւ պղպեղ, պաքսիմատ, ալյուր եւ բուսական  յուղ։

Առաջին հերթին պետք է հեռացնել բուլղարական պղպեղի սերմերը, դնել ջեռոցի ամանի մեջ եւ 10-20 րոպե եփել ջեռոցում, ինչից հետո կարելի է դրանք հանել եւ պղպեղը կլպել։

Այնուհետեւ պանիրն անհարժեշտ է քերել եւ ավելացնել մանրացված կանաչին, մեկ հում ձուն, սեւ պղպեղը(ըստ ճաշակի), եւ այս ամենը մի լավ խառնել։ Ստացված զանգվածով պետք է լցոնել բուլղարական պղպեղը։

Պատրաստված պղպեղները նախ պետք է պատել ալյուրով, հետո դնել հարած ձվի մեջ, իսկ վերջում առատորեն պաքսիմատ լցնել դրանց վրա։ Պղպեղն արդեն կարելի է տապակել բուսական յուղով լի թավայի մեջ։ Ուտեստը պատրաստ է. կարելի է մատուցել եւ տաք, եւ սառը վիճակում։

Բարի ախորժակ

 

 

Աղբյուրը՝ Otvetin


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել