Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Ինչպես տնային պայմաններում «Բեյլիս» պատրաստել

19:08, 31 հոկտեմբերի

Իռլանդական վիսկիով, սերուցքով եւ շաքարավազով պատրաստվող այս լիկյորի մասին հավանաբար շատերն են լսել, քանի որ «Բեյլիս»-ն արդեն վաղուց է ներառված բարերի խմիչքների ցանկում։ Այս համեղ ու քիմքին հաճո լիկյորը հիանալիորեն համադրվում է նաեւ մի շարք կոկտեյլների հետ։

Տնային պայմաններում պատրաստվող «Բեյլիս»-ն այնքան էլ թանձր չի ստացվում, բայց իր համով եւ բույրով ոչնչով չի զիջում խանութից գնված, օրիգինալ խմիչքից, որը 1974թ-ից արտադրում է R. A. Baileys & Co. ընկերությունը։

Պատրաստման համար անհրաժեշտ է՝ մեկ շիշ օղի, մեկ տուփ խտացրած կաթ, 400մլ.10%-անոց սերուցք, մեկ ճաշի գդալ լուծվող սուրճ. 4 դեղնուց եւ 2 ճաշի գդալ վանիլային շաքարավազ։

Պատրաստման եղանակը. ափսեի մեջ հարում եք դեղնուցները, ավելացնում խտացրած կաթն ու վանիլային շաքարավազը։ Այս ամենը հարիչով մի լավ խառնելուց հետո, ստացված միատարր զանգվածի մեջ ավելացնում եք սուրճը եւ շարունակում հարել։ Եթե սուրճի մեծ հատիկները չեն լուծվում, մի անհանգստացեք, քանի որ օղին լցնելուց հետո ամեն ինչ կկարգավորվի։

Այնուհետեւ ավելացնում եք սերուցքն ու կրկին խառնում. ի դեպ, սերուցքը չպետք է շատ յուղալի լինի, քանի որ դա կարող է նստվածք առաջացնել բաժակի մեջ, ինչը կասկած կհարուցի այս լիկյորի սիրահարների ու գնահատողների մոտ։

Վերջին քայլով ավելացնում եք օղին եւ շարունակում խառնել։ Ավելի հարուստ համ ստանալու համար լիկյորը կարող եք երեք օր թողնել սառնարանում։ Տնային «Բեյլիս»-ը պատրաստ է. կարող եք վայելել։

 

Աղբյուրը՝ therumdiary.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել