Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

Ինչպես եփել խնձորը միկրոալիքային վառարանի մեջ

20:14, 25 նոյեմբերի

Առաջարկում ենք միկրոալիքային վառարանի մեջ խնձորը եփելու մի յուրօրինակ բաղադրատոմս՝ հեշտ ու արագ...

Այսպիսով, ձեզ անհրաժեշտ են մեկ տուփ կաթնաշոռ, շաքարվազ, վանիլին կամ դարչին եւ մի քանի խնձոր։ Ի դեպ, կարելի է վերցնել ցանկացած տեսակի խնձոր, բայց եթե այն քաղցր է, ապա պետք է շաքարավազն ավելի քիչ օգտագործել։

Պատրաստման եղանակը. առաջին հերթին պետք է լվանալ խնձորները եւ գլխարկի նման կտրել վերեւի հատվածը։ Գդալի օգնությամբ անհրաժեշտ է հանել խնձորի սերմերը եւ միջին հատվածում լցնել շաքարավազով կաթնաշոռը. կարելի է նաեւ մանրացված հատապտուղներ կամ չամիչ օգտագործել։ Խնձորները լցոնելուց հետո (ոչ այնքան շատ), դրանք արդեն կարելի է գլխարկով փակել։

Մնում է միայն խնձորները դնել հատուկ ամանի մեջ եւ տեղափոխել միկրոալիքային վառարան՝ եփելով ընդամենը 3 րոպե։ Խնձորը պատրաստվելուց հետո կարելի է մատուցել մուրաբայով կամ հատապտղային սոուսներով։

.

Աղբյուրը՝  chudo-povar.com

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել