Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

Հավի մսով եւ պանրով ռուլետ

19:05, 22 նոյեմբերի

Հավի մսով եւ պանրով ռուլետը շատ տարածված ուտեստ է։ Համեղ եւ հագեցնող լինելուց զատ, այն նաեւ օրգանիզմը հարստացնում է օգտակար նյութերով։ Բացի այդ, ուտեստը ոչ այնքան մեծ գումար ու ժամանակ է պահանջում պատրաստվելու համար։ Հավի մսով եւ պանրով ռուլետը կարելի է պատրաստել եւ նախաճաշի, եւ տոնական սեղանի համար եւ զարմացնել ընտանիքի անդամներին, ինչպես նաեւ հյուրերին։

Այսպիսով, ձեզ անհրաժեշտ է՝ հավի 2 ֆիլե, 1 սոխ, 1 գազար, հալած պանիր, արեւածաղկի ձեթ, պղպեղ եւ աղ՝ ըստ ճաշակի։

Պետք է կտրատել հավի ֆիլեն եւ ծեծել խոհանոցային մուրճով։ Այնուհետեւ անհրաժեշտ է հավի միսը համեմել աղով ու պղպեղով եւ կտրատել այն փոքր շերտերով։ Սոխը նույնպես պետք է կտրատել, իսկ գազարը քերել, որոնք հետո միասին հարկավոր է տապակել արեւածաղկի յուղի մեջ։ Տապակած բանջարեղենն արդեն կարելի է լցնել հավի ֆիլեի վրա եւ հավի յուրաքանչյուր կտորի վրա պանրի մեկ շերտ դնել։ Մնում է միայն ուտեստը ռուլետի նման փաթաթել ու կարել թելով կամ ատամի փայտիկներով։

Մնում է միայն տապակել այն արեւածաղկի յուղով լի թավայի մեջ։ Հավի կոտլետն արդեն պատրաստ է. մնում է միայն այն դնել խոհանոցային անձեռոցիկի վրա՝ ավելորդ յուղից ազատվելու համար եւ հանել  թելերը։

Ռուլետը կարելի է մատուցել ցանկացած խավարտի հետ։ Այն հիանալի համադրվում է նաեւ ալկոհոլային խմիչքների հետ։

 

Աղբյուրը՝ povarenok.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել