Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

Անուշաբույր լոսյոն՝ տնային պայմաններում

19:07, 9 դեկտեմբերի

Ունիվերսալ լոսյոնները կարելի է օգտագործել հաճելի բույր հաղորդելու, մաշկի ծակոտիները նեղացնելու, դեմքը մաքրելու, տոնուսը բարձրացնելու, ինչպես նաեւ մազերը լվանալու նպատակով։ Այսօր առաջարկում ենք նման մի ունիվերսալ լոսյոնի բաղադրատոմս։

Նման հրաշալի եւ անուշաբույր լոսյոն պատրաստելու համար անհրաժեշտ են խոտաբույսեր, վարդի թերթեր եւ ցիտրուսային մրգերի կեղեւ։

Պատրաստման եղանակը. հարկավոր է վերցնել մի քիչ վարդի թերթեր (նախընտրելի է, որ դրանք թարմ լինեն),նարդոսի ծաղիկներ, ռոզմարին, եղեսպակ, նարնջի ու կիտրոնի կեղեւ եւ բոլոր բաղադրիչները միախառնել։ Ստացված զանգվածի մեջ պետք է նաեւ ավելացնել երկու բաժին անանուխ (այսինքն՝ եթե օգտագործում եք 20 գր. անանուխ, ապա խոտաբույսերը պետք է լինեն 10 գր.)։ Բոլոր բաղադրիչներն անհրաժեշտ է մանրացնել. կարելի է պարզապես կտրատել կամ քերիչով անցկացնել։

Այնուհետեւ հարկավոր է այս խոտաբույսերով լի տարայի մեջ լցնել մեկ բաժակ խնձորի քացաք. ի դեպ, պետք է շատ ուշադիր լինել, որպեսզի քացախը լինի բնական եւ պատրաստված լինի խնձորից՝ բնական խմորման միջոցով։ Ուշադիր կարդացեք քացախի բաղադրիչները, քանի որ այնտեղ միգուցե էսենցիա, գունանյութեր եւ բուրվետիչներ ներառված լինեն։

Այսպիսով, բոլոր բաղադրիչները խառնելուց հետո տարան պետք է խցանով փակել ու թողնել մոտ երկու շաբաթ։ Դրանից հետո արդեն կարելի է խոտաբույսերը քամել, կես բաժակ թորած ջուր լցնել եւ դնել սառնարանի մեջ։

Եթե ինչ-որ բաղադրիչ չեք կարողանում գնել, հոգ չէ, կարող եք այն առանց դրա պատրաստել։ 

 

Աղբյուրը՝ Otvetin


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել