MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Տիհանա Vibes Արսեն Գրիգորյանի հետ. Ընկերուհի չունեմ, ժամանակ չունեմ

Ինչպես մանդարինով մուրաբա պատրաստել

19:16, 20 դեկտեմբերի

Ձմռանը նույնպես կարելի է մուրաբաներ ու ջեմեր պատրաստել: Առաջարկում ենք եփել շատ համեղ, օգտակար եւ վառ գույն ունեցող մուրաբա՝ պատրաստված մանդարինով:

Մանդարինով մուրաբան մատուցում են բլիթների, բուտերբրոդների, թխվածքների, տորթեր եւ աղանդերի շատ այլ տեսակների հետ, ինչը յուրահատուկ համ ու բույր է հաղորդում դրանց:

Այսպիսով, ձեզ անհրաժեշտ է 700գր. շաքարավազ եւ երկու բաժակ ջուր:

Պատրաստման եղանակը.

Մանդարինի կեղեւը հեռացնում եք եւ բոլոր կտորներով առանձնացնում: Մեկ ուրիշ ափսեի մեջ շաքարավազով եւ ջրով օշարակ եք պատրաստում եւ եռացնում: Մանդարինի առանձնացված կտորները տեղադրում եք օշարակի մեջ եւ եփում մոտ երեք րոպե: Այնուհետեւ ստացված զանգվածն անհրաժեշտ է թողնել մոտ մեկ ժամ եւ հետո օշարակը առանձնացնում եք եւ կրկին եռացնում: Եռացնելուց հետո ավելացնում եք մանդարինի կտորները: Հաջորդ քայլով անհրաժեշտ է մի քիչ մանդարինի կեղեւ մանրացնել եւ երրորդ անգամ եռացնել 10 րոպե, բայց այս անգամ մանդարինի կտորների հետ լցնում եք նաեւ կեղեւը:

Ի դեպ, պատրաստման ընթացքում կարելի է նաեւ դարչինի փայտիկ ավելացնել, սակայն երբ մուրաբան պատրաստ կլինի, պահածոյացնելուց առաջ փայտիկը պետք է անպայման հանել:

Ահա եւ վերջ, մուրաբան պատրաստ է. կարելի է պահածոյացնել ստերիլ բանկաների մեջ:

 

 

Աղբյուրը՝ iamcook.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել