Տիհանա Vibes. Dasein-ը սիրո եւ տարբերվող մարդկանց մասին է

«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

Հինգ խորհուրդ՝ կարտոֆիլի խյուս պատրաստելու համար

19:12, 23 դեկտեմբերի

Կարտոֆիլի խյուսը շատ նուրբ ու փափուկ ուտեստ է՝ անչափ համեղ ու հաճելի դեղին երանգով։ Իրականում այն եփած ու խյուս դարձրած կարտոֆիլն է, որն ունի պատրաստման շատ հեշտ ու արագ եղանակ։ Սակայն այս ուտեստի պատրաստման հարցում նույնպես գաղտնիքներ կան, որոնք պետք է իմանալ։ Առաջարկում ենք ծանոթանալ այդ հինգ գաղտնիքներին, որոնք կօգնեն ձեզ կատարյալ դարձնել այս ուտեստը։

1. Հենց որ ջուրը եռում է, պետք է կրակը իջեցնել եւ եփել ավելի մարմանդ կրակի վրա։ Կաթսայի կափարիչը պետք չէ ամբողջությամբ փակել։ Հիշեք, շատ ուժեղ կրակի վրա եռացող ջրի մեջ կարտոֆիլն անհավասար է եփվում եւ նրա մի մասը հում է մնում։

2. Երբեք կաթսայի մեջ այնքան ջուր մի լցրեք, որ ամբողջությամբ ծածկի կարտոֆիլը. ավելի քիչ ջուր է անհրաժեշտ։.

3. Կեղեւազատված կարտոֆիլը եփում է 15-20 րոպե ընթացքում։ Եթե ավելի շատ եք եփում, ապա այն կորցնում է իր համային հատկանիշները։
4. Մի խնայեք կարագը եւ մարգարին մի օգտագործեք։


5. Իսկ ինչպես կարելի է կարտոֆիլը խյուս դարնձել։Պետք չէ բլենդեր կամ խոհանոցային կոմբայն օգտագործել. ավելի նախընտրելի է փայտե հավանգը։

 

Աղբյուրը՝ Otvetin


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել