Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Չինական կաղամբով աղցան

19:10, 26 հունվարի

Չինական կաղամբն առաջինը աճեցրել են չինացիները, բայց այսօր այն տարածված է ամբողջ աշխարհով եւ օգտագործվում է ոչ միայն ուտեստներ պատրաստելիս, այլեւ մի շարք հիվանդություններ բուժելիս։ Բանջարեղենի այս տեսակը հարուստ է վիտամիններով, միկրոէլեմենտներով, բջջանյութով, որոնք կարգավորում են ստամոքս-աղիքային համակարգը։ Չինական կաղամբով կարելի է չորս տարբեր աղցաններ պատրաստել, որոնք էլ ներկայացնում ենք ձեր ուշադրությանը։

Աղցան առաջին. չինական կաղամբը հարկավոր է կտրատել եւ խառնել պահածոյացված ոլոռով՝ ավելացնելով կտրատած ծովախեցգետնի ձողիկներ եւ թթվասեր (կամ մայոնեզ)։ Այս ամենը մի լավ խառնելուց հետո կարելի է մատուցել։

Աղցան երկրորդ. չինական կաղամբը պետք է կտրատել եւ լցնել մանրացված եփած ձու։ Ստացված զանգվածի մեջ անհրաժեշտ է պահածոյացված եգիպտացորեն կամ ոլոռ ավելացնել եւ այս ամենը խառնել մայոնեզով։

Աղցան երրորդ. չինական կաղամբն անհարժեշտ է բարակ շերտատել եւ ավելացնել մանր կտրատած անանաս (պահածոյացված) խոզապուխտ եւ ձու (պինդ եփած)։ Վերջում կրկին անհրաժեշտ է ավելացնել մայոնեզ։

Աղցան չորրորդ. սամիթը  հարկավոր է լվանալ եւ չինական կաղամբի հետ միասին մանր կտրատել։ Աղցանի մեջ պետք է նաեւ թթվասեր կամ յոգուրտ, մայոնեզ կամ բուսական յուղ ավելացնել։

 

Աղբյուրը՝ Otvetin


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել