Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Ալոէն դրականորեն է ազդում պոտենցիայի վրա

20:04, 4 մարտի

Ալոէն մեծ ազդեցություն կարող է ունենալ տղամարդկանց պոտենցիայի վրա։ Չի կարելի այս ներգործությունը պարզապես «դրական» անվանել, քանի որ այն շատ կարճ ժամանակահատվածում կարող է ինքնավստահություն, ուժ եւ սիրելի մարդու հետ շփվելու մեծ ցանկություն առաջացնել։

Իհարկե, խոսքը ալոէի թարմ վիճակում օգատգործման մասին չէ։ Ցանկալի արդյունքի հասնելու համար պետք է խոտաբույսերով թուրմեր պատրաստել, որոնցից երկուսի բաղադրատոմսը ներկայանում ենք ստորեւ՝

Բաղադրատոմս 1

Ալոէի հյութ -170 գր.

Մեղր – 250 գր.

Կարմիր գինի (ցանկալի է չոր) – 400 գր.

Մասուր (փոշի) – 120 գր.

Մաղադանոս (փոշի) – 40 գր.

Թուրմի պատրաստման համար հարկավոր է ապակե տարայի մեջ խառնել բոլոր բաղադրիչները եւ փակել խցանով եւ մեկից երկու շաբաթ թողնել ստվերոտ տեղում։ Յուրաքանչյուր երեք օրը մեկ անգամ հարկավոր է թափահարել եւ խառնել տարայի մեջ եղած հեղուկը։Սահմանված ժամկետն անցնելուց հետո հարկավոր է լուծույթը քամել եւ խմել օրական երեք անգամ (նախաճաշից, ճաշից եւ ընթրիքից առաջ)։ Պարզապես խմելուց առաջ պետք է մեկ ճաշի գդալ թուրմը խառնել մեկ բաժակ տաք կաթի մեջ։

Բաղադրատոմս 2

Ալոէի հյութ – 150 գր.

Մեղր – 400 գր.

Ընկույզ (մաքրած) – 500-600 գր.

Վայրի գազարի արմատներ (փոշի) – 70 գր.

Ընկույզը պետք է մանրացնել եւ ավելացնել ալոէի հյութը, մեղրը եւ վայրի գազարի արմատները։ Ստացված լուծույթը պետք չէ քամել, քանի որ այն արդեն պատրաստ է։ Պետք է խմել մոտ մեկ ճաշի գդալի չափով նախաճաշից, ճաշից եւ ընթրիքից առաջ։

Ինչպես տեսնում եք բաղադրատոմսերը շատ պարզ են, իսկ բաղադրիչները՝ հասանելի։ Պարզապես պետք է մի փոքր ջանքեր թափել։

 

Աղբյուրը՝  Woman.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել