Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Տիհանա Vibes Արսեն Գրիգորյանի հետ. Ընկերուհի չունեմ, ժամանակ չունեմ

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք կկարողանայի՞ք պատասխանել այս հարցերին

Pop NEWS. Շաբաթվա ամենաքննարկված իրադարձությունները

Սիրո տոնը՝ Սիրուշոյի հետ. բացառիկ կադրեր՝ երգչուհու համերգից, որի տոմսերն անմիջապես սպառվել էին

Տիհանա Vibes. փեսացուն հյուսիսից եւ Տրնդեզի խարույկի բոցերը

Kinodaran-ի՝ մեծ աղմուկ հանած «Սուրբը» սերիալը նոր իրականություն է սահմանում Հայաստանում

«2024-ին, վերջապես, կամուսնանանք». Գևորգ Մկրտչյան

Ինչպես «կանաչ» պելմենի պատրաստել

19:18, 26 մարտի

Նվիրվում է պելմենիի սիրահարներին, ովքեր շատ լավ գիտեն, որ պելմենին այնքան հեշտ պատրաստվող ուտեստ չէ: Պելմենին կարող է դառնալ ձեր տոնական սեղանի գլխավոր կերակրատեսակը, որը դուք կվայելեք ձեր ընտանիքի անդամների եւ հյուրերի հետ: Պելմենին շատ համեղ եւ հագեցնող ուտեստ է, որի մեջ որպես միջուկ օգտագործում են մսի ֆարշ: Իսկ կարելի՞ է մսի փոխարեն այլ միջուկ օգտագործել: Իհարկե, եւ հենց այդ մասին էլ պատրաստվում ենք խոսել:

Քանի որ արդեն գարուն է եւ մեր օրգանիզմը վիտամինների պակաս է զգում, պետք է ավելի մեծ քանակությամբ կանաչի ուտել, քանի որ դրանք մեծապես հարուստ են վիտամիններով եւ միկրոէլեմենտներով: Այսպիսով, ներկայացնում ենք «կանաչ» պելմենիի բաղադրատոմսը:

Խմորի համար ձեզ անհրաժեշտ է՝

Ջուր – մեկ բաժակ

Ալյուր – Երեք բաժակ

Ձու – մեկ հատ

Աղ

Միջուկը՝

Ցանկացած տեսակի կանաչի՝ թրթնջուկ, սամիթ, դալար եղինջ, կանաչ սոխ, անանուխ, մաղադանոս, նեխուր

Պատրաստման եղանակը.

Պելմենիի համար նախատեսված խմորը պետք է ավելի շատ պատրաստել: Ուտեստը սովորոբար շատ համեղ է լինում եւ հյուրերը մեծ հաճույքով ուտում են այն:

Միջուկի համար կարելի է օգտագործել ցանկացած կանաչի կամ մի քանի կանաչիների խառնուրդ, որը հարկավոր է համեմել աղով եւ մի լավ խառնել: Մնում է միայն միջուկը լցնել խմորի մեջ եւ փաթաթել խմորը, ինչպես սովորաբար կատարվում է մսով ֆարշի դեպքում: Ահա եվ վերջ, «կանաչ» պելմենին պատրաստ է:

 

 

Աղբյուրը՝ Otvetin


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել