«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Կորեկաձավարով եւ դդումով շիլա

19:15, 28 մարտի

Առաջարկում ենք շատ համեղ եւ օգտակար կերակրատեսակի բաղադրատոմս՝ կորեկաձավարով եւ դդումով շիլա։

Անհրաժեշտ ուտեստները՝ մեկ բաժակ կորեկաձավար, 300գր. դդմի միջուկ (թարմ, առանց սերմերի), մեկ բաժակ կաթ, երեք բաժակ ջուր, աղ եւ շաքար՝ ըստ ճաշակի։ Պատրաստման ընթացքում կարող եք նաեւ կարագ եւ չամիչ օգտագործել։

Ինչպես եփել շիլան. Կորեկաձավարը անհրաժեշտ է լվանալ, լցնել ջրի մեջ եւ եփել՝ համեմելով աղով։ Առանձին տարայի մեջ հարկավոր է լցնել կաթը, մանր կտրատած կամ քերած դդումը եւ եփել։ Այնուհետեւ հարկավոր է կորեկաձավարի զանգվածը ավելացնել կաթի ու դդումի տարայի մեջ։ Եթե կարծում եք, որ պետք է մի քիչ կաթ ավելացնել, ապա կարող եք անգամ 2 բաժակ կաթ լցնել։

Շիլան արդեն պատրաստ է։ Այն պետք է միանգամից մատուցել։ Ցանկության դեպքում եփելու ընթացքում կրակը անջատելուց հինգ րոպե առաջ կարելի է կարագ եւ եւ չամիչ ավելացնել զանգվածի մեջ։

 

Աղբյուրը՝ russianfood.com

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել