Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Տիհանա Vibes Արսեն Գրիգորյանի հետ. Ընկերուհի չունեմ, ժամանակ չունեմ

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք կկարողանայի՞ք պատասխանել այս հարցերին

Pop NEWS. Շաբաթվա ամենաքննարկված իրադարձությունները

Սիրո տոնը՝ Սիրուշոյի հետ. բացառիկ կադրեր՝ երգչուհու համերգից, որի տոմսերն անմիջապես սպառվել էին

Տիհանա Vibes. փեսացուն հյուսիսից եւ Տրնդեզի խարույկի բոցերը

Kinodaran-ի՝ մեծ աղմուկ հանած «Սուրբը» սերիալը նոր իրականություն է սահմանում Հայաստանում

«2024-ին, վերջապես, կամուսնանանք». Գևորգ Մկրտչյան

Կորեկաձավարով եւ դդումով շիլա

19:15, 28 մարտի

Առաջարկում ենք շատ համեղ եւ օգտակար կերակրատեսակի բաղադրատոմս՝ կորեկաձավարով եւ դդումով շիլա։

Անհրաժեշտ ուտեստները՝ մեկ բաժակ կորեկաձավար, 300գր. դդմի միջուկ (թարմ, առանց սերմերի), մեկ բաժակ կաթ, երեք բաժակ ջուր, աղ եւ շաքար՝ ըստ ճաշակի։ Պատրաստման ընթացքում կարող եք նաեւ կարագ եւ չամիչ օգտագործել։

Ինչպես եփել շիլան. Կորեկաձավարը անհրաժեշտ է լվանալ, լցնել ջրի մեջ եւ եփել՝ համեմելով աղով։ Առանձին տարայի մեջ հարկավոր է լցնել կաթը, մանր կտրատած կամ քերած դդումը եւ եփել։ Այնուհետեւ հարկավոր է կորեկաձավարի զանգվածը ավելացնել կաթի ու դդումի տարայի մեջ։ Եթե կարծում եք, որ պետք է մի քիչ կաթ ավելացնել, ապա կարող եք անգամ 2 բաժակ կաթ լցնել։

Շիլան արդեն պատրաստ է։ Այն պետք է միանգամից մատուցել։ Ցանկության դեպքում եփելու ընթացքում կրակը անջատելուց հինգ րոպե առաջ կարելի է կարագ եւ եւ չամիչ ավելացնել զանգվածի մեջ։

 

Աղբյուրը՝ russianfood.com

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել