Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Տիհանա Vibes Արսեն Գրիգորյանի հետ. Ընկերուհի չունեմ, ժամանակ չունեմ

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք կկարողանայի՞ք պատասխանել այս հարցերին

Pop NEWS. Շաբաթվա ամենաքննարկված իրադարձությունները

Սիրո տոնը՝ Սիրուշոյի հետ. բացառիկ կադրեր՝ երգչուհու համերգից, որի տոմսերն անմիջապես սպառվել էին

Տիհանա Vibes. փեսացուն հյուսիսից եւ Տրնդեզի խարույկի բոցերը

Kinodaran-ի՝ մեծ աղմուկ հանած «Սուրբը» սերիալը նոր իրականություն է սահմանում Հայաստանում

«2024-ին, վերջապես, կամուսնանանք». Գևորգ Մկրտչյան

Ինչպես շոկոլադե կարագ պատրաստել

20:16, 31 մարտի

Տնային պայմաններում շոկոլադե կարագն ավելի համեղ է ստացվում, քան խանութից գնվածը։ Բացի այդ, խանութում վաճառվող կարագը հնարավոր է վնասակար նյութեր պարունակի, իսկ սեփական ձեռքերով պատրաստվածը շատ ավելի քաղցրահամ եւ առողջարար է ստացվում։

Այսպիսով, պատրաստման համար ձեզ անհրաժեշտ է՝ մեկ տուփ կարագ (ավելի նախընտրելի է տնական), կակաոյի փոշի եւ վանիլային շաքար՝ ըստ ցանկության։

Կարագը հարկավոր է տուփից հանել, պատառաքաղի օգնությամբ տրորել եւ ավելացնել կակաոյի փոշին՝ ըստ ճաշակի (եթե դառը շոկոլադի սիրահար եք, ապա կարող եք կես տուփը լցնել)։ Կարագը եւ կակաոն մի լավ խառնելուց հետո պետք է թողնել, որ զանգվածը ներծծվի. կարագը տաքացնել պետք չէ։ 3-4 ժամ անց կակաոն ամբողջովին լուծվում է կարագի մեջ։ Ի դեպ, այս ընթացքում պարբերաբար հարկավոր է խառնել զանգվածը։ Ցանկության դեպքում կարելի է փորք-ինչ վանիլին կամ շաքար ավելացնել՝ ըստ ճաշակի։

Միատարր զանգված ստանալուց հետո, շոկոլադե կարագը կարելի է արդեն տեղափոխել սառնարան։

 

Աղբյուրը՝ Povarenok.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել