Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Սիսեռով եւ խոզապուխտով ապուր

19:09, 28 ապրիլի

Առաջարկում ենք պատրաստել սիսեռով եւ խոզապուխտով ապուր։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներն են՝ 400գր. սիսեռ, 300գր. խոզապուխտ, մեկ սոխ, երկու մեծ կարտոֆիլ, նեխուրի մեկ ճյուղ, երկու գազար (միջին չափի), 1.3-1.4 լիտր հավի արգանակ, թարմ կանաչի եւ համեմունքներ։

Պատրաստելուց 2-3 ժամ առաջ սիսեռը պետք է թողնել սառը ջրի մեջ, ինչից հետո պետք է այն լավ լվանալ ու լցնել կաթսայի մեջ։ Այնուհետեւ կաթսայի մեջ հարկավոր է ավելացնել հավի արգանակը, համեմել աղով ու եռացնել մոտ 30 րոպե։

Այս ընթացքում հարկավոր է կարտոֆիլը մաքրել, լվանալ եւ քառակուսու ձեւով կտրատել ու լցնել կաթսայի մեջ ապուրը եռալուց 15 րոպե անց։

Գազար, նեխուրը եւ սոխը անհարժեշտ է կտրատել (ոչ շատ մանր), փոքր-ինչ տապակել  եւ մանրացրած թարմ կանաչու հետ ավելացնել կաթսայի մեջ ապուրի պատրաստ լինելուց 5-10 րոպե առաջ։

Ապուրը պատրաստվելուց հետո պետք է կափարիչով ծածկված վիճակում թողնել մոտ 5-10 րոպե, իսկ հետ համտեսել։

Բարի ախորժակ

 

 

Աղբյուրը՝ Otvetin


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել