«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Հավի միս՝ մեղրի սոուսով պատրաստված

19:27, 26 ապրիլի

Մեղրի սոուսով պատրաստված հավի միսը առանձնանում է իր յուրահատկությամբ եւ պատրաստման հեշտ եղանակով։ Այս կերակրատեսակը պատրաստելու համար խոհարարական ոչ մի հմտություն չի պահանջվում, պարզապես հարկավոր է գնել հետեւյալ բաղադրիչները՝

Հավի միս՝ 2-2.5 կգ.

Մարինադի համար հարկավոր է՝

Մեղր՝ 2-3 ճաշի գդալ

Բուսական յուղ

Սխտոր՝ 2 պճեղ

Աղ, համեմունքներ

Պատրաստման եղանակը՝

Իհարկե առաջին հերթին պետք է մաքրել հավը, լվանալ եւ կտրատել մեծ կտորներով։

Մարինադի պատրաստման համար պետք է բուսական յուղի մեջ 2-3 գդալ մեղր լցնել։ Առանձին տարայի մեջ հարկավոր է խառնել ծեծված սխտորը, աղն ու համեմունքները։ Այնուհետեւ անհրաժեշտ է սխտորի զանգվածը լցնել բուսական յուղով լի տարայի մեջ եւ լավ խառնել։ Մարինադը պատրաստ է։

Այնուհետեւ հարկավոր է հավի կտորները ընկղմել մարինադի մեջ եւ տեղավորելով հարմարավետ ամանի մեջ՝ թողնել ամբողջ գիշերվա ընթացքում։ Գիշերվա ընթացքում հավի կտորները կներծծեն համեմունքների համն ու հոտը։

Հաջորդիվ հավի կտորները պետք է փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ եւ տեղափոխել ջեռոց՝ եփելով 15-30 րոպե։ Իսկ վերջում պետք է հանել փայլաթիթեղը եւ մարինադի մնացած մասը լցնել հավի կտորների վրա ու շարունակել եփել։

Աղբյուրը՝ Otvetin


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել