MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Տիհանա Vibes Արսեն Գրիգորյանի հետ. Ընկերուհի չունեմ, ժամանակ չունեմ

Սնկով ապուր. պատրաստման եղանակը

19:10, 6 մայիսի

Սնկով ապուր կարելի է պատրաստել տարբեր տեսակի սնկերով, սակայն այն ավելի համեղ ու անուշաբույր կստացվի, եթե օգտագործեք շամպինիոն կամ սպիտակ սունկ։ Համաձայնեք, որ ավելի անուշահոտ ոչինչ չկա, քան սպիտակ սնկով պատրաստված ապուրը։ Այսպիսով, պատրաստում ենք սնկով ապուր...

Պատրաստման համար ձեզ անհրաժեշտ է՝

1լ. ջուր

20 թարմ շամպինիոն կամ 10 սպիտակ սունկ

1 սոխ

1 կանաչ սոխ

100 գր. թթվասեր

Աղացած սեւ պղպեղ

Մաղադանոսի արմատներ

Նեխուրի արմատներ

Աղ

Սունկը հարկավոր է լվանալ եւ եփել 700-800գր. ջրի մեջ։ Այնուհետեւ պետք է սոխը մանրացնել եւ տապակել արեւածաղկի կամ ձիթապտղի յուղի մեջ՝ ավելացնելով 100-150գր. ջուր ու եփել 7-10 րոպե։ Իսկ վերջում ավելացնել թթվասերը։

Հաջորդ քայլով հարկավոր է կտրատել մաղադանոսի եւ նեխուրի արմատները, տապակել դրանք, լցնել ջրի մնացած մասը եւ մանրացված կանաչ սոխը։

Այսպիսով, ստացված երեք առանձին զանգվածները կարելի է արդեն միախառնել ու եւս մի քանի րոպե եփել մինչեւ պատրաստ լինելը։

Բարի ախորժակ

 

Աղբյուրը՝ edimdoma.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել