Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Վարսակի փաթիլներով կարկանդակ

19:18, 3 մայիսի

Այս կարկանդակը հիանալի նախաճաշ է ձեր եւ ձեր երեխաների համար, ուստի առաջարկում ենք այն ներառել բաղադրատոմսերի ձեր գրքի մեջ։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներն են՝ մեկ տուփ կարագ, մեկ բաժակ շաքարավազ, մեկ տուփ վանիլին, 3 ձու, մեկ բաժակ ալյուր, երկու բաժակ վարսակի փաթիլներ (Հերկուլես) եւ մեկ պտղունց աղ։

Միջուկի համար հարկավոր է 200գր. պաղպաղակ կամ նույնքան թարմ հատապտուղ։

Պատրաստման եղանակը. կարագը պետք է տրորել, ավելացնել շաքարավազն ու վանիլինը։ Ստացված զանգվածը հարելուց հետո պետք է ավելացնել ձուն, ալյուրն ու վարսակի փաթիլները եւ շարունակել հարել։ Եթե ցանկանում եք, որ կարկանդակն ավելի բարձր ու փարթամ լինի, ապա  պետք է նաեւ մի քիչ սոդա ավելացնել։

Խմորն արդեն պատրաստ է։ Այն պետք է լցնել հատուկ տարաների մեջ, վերեւում բալ դնել ու շաքարավազ լցնել։ Տարաները հարկավոր է տեղափոխել ջեռոց եւ եփել +180 աստիճան ջերմաստիճանի տակ։ Կարկանդակը կարմրելուց հետո կարելի է հանել ջեռոցից ու մատուցել։

Բարի ախորժակ

 

Աղբյուրը՝ retsepty-blyud.ru 

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել