Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

Ազնվամորիով կվաս․ պատրաստման եղանակը

19:08, 29 օգոստոսի

Ազնվամորիով կվաս պատրաստելու համար ձեզ անհրաժեշտ է՝

Տարեկանի ածիկ - 800գր․
Ազնվամորի - 2կգ․
Շաքարավազ - 1կգ․
Թթխմոր - 100գր․
Եռացրած, իսկ հետո սառեցված ջուր - 4լ․

Պատարստման եղանակը՝

Բոլոր բաղադրիչները եւ 2լ․ ջուրը հարկավոր է լցնել փոքրիկ տակառի մեջ եւ մեկ շաբաթ թողնել տաք վայրում․ այս ընթացքում տակառի պարունակությունը կխմորվի։ Դրանից հետո տակառիկը պետք է 2 օր դնել սառը տեղում։

Այնուհետեւ ստացված հեղուկը հարկավոր է լցնել առանձին տարայի մեջ, իսկ տակառի մեջ ավելացնել ջրի մնացած մասը, խառնել ու քամել։ Ստացված երկու զանգվածները պետք է լցնել մեկ մեծ թավայի մեջ։ Թավան հարկավոր է դնել ցածր կրակի վրա եւ եփել տասնհինգ րոպե՝ հեռացնելով առաջացած փրփուրը։ Վերջին քայլով անհաժեշտ է քամել հեղուկը, սառեցնել, լցնել ապակե տարաների մեջ եւ պահել սառը տեղում։

Աղբյուրը՝ Russianfood.com


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել