Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Տիհանա Vibes Արսեն Գրիգորյանի հետ. Ընկերուհի չունեմ, ժամանակ չունեմ

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք կկարողանայի՞ք պատասխանել այս հարցերին

Pop NEWS. Շաբաթվա ամենաքննարկված իրադարձությունները

Սիրո տոնը՝ Սիրուշոյի հետ. բացառիկ կադրեր՝ երգչուհու համերգից, որի տոմսերն անմիջապես սպառվել էին

Տիհանա Vibes. փեսացուն հյուսիսից եւ Տրնդեզի խարույկի բոցերը

Kinodaran-ի՝ մեծ աղմուկ հանած «Սուրբը» սերիալը նոր իրականություն է սահմանում Հայաստանում

«2024-ին, վերջապես, կամուսնանանք». Գևորգ Մկրտչյան

«Վիշապի լեգենդը» շքեղ շոուով «Երեւան պարկում» բացվեց ընդարձակ սահադաշտը

Սմբուկով սուֆլե․ պատրաստման եղանակը

19:06, 28 օգոստոսի

Տարվա այս շրջանում շատ տնային տնտեսուհիներ հաճախ են ցանկանում յուրահատուկ մի բան պատրաստել։ Առաջարկում ենք սմբուկով սուֆլեի շատ համեղ ու արագ պատրաստվող բաղադրատոմս։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներն են՝

Սմբուկ - 4 հատ
Ձու - 2 հատ
Սոխ - 1 հատ
Կաթ - 200մլ․
Բուսական յուղ - 1ճ․գդ․
Ալյուր - 30գր․
Կարագ - 30գր․
Պարմեզան - 2 ճ․գդ․
Աղ եւ պղպեղ - ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը՝

Առաջին հերթին հարկավոր է լվանալ սմբուկը, երկայնակի բաժանել երկու մասի եւ 10-15 րոպե եփել ձեռոցում (200 ջերմաստիճանի պայմաններում)։ Այս ընթացքում կարելի է մաքրել սոխը եւ տապակել կարագով լի թավայի մեջ մինչեւ ոսկեգույն երանգ ստանալը։ Այնուհետեւ թավայի մեջ հարկավոր է ավելացնել ալյուրը եւ խառնել եւս երկու րոպե։ Դրանից հետո պետք է լցնել կաթը եւ շարունակել եփել եւս 10 րոպե՝ չմոռանալով պարբերաբար խառնելու մասին։

Հաջորդ փուլում ջեռոցում եփած սմբուկների միջուկը պետք է հանել եւ սմբուկից «նավակ» ստանալ, իսկ միջուկը ավելացնել կաթի զանգվածին ու խառնել։ Այնուհետեւ զանգվածը անհրաժեշտ է թողնել, որ սառչի, ինչից հետո արդեն կարելի է լցնել ձվի դեղունցն ու լավ հարված սպիտակուցը եւ համեմել։

Սմբուկի մնացած մասը պետք է դնել բուսական յուղով պատված տապակի մեջ, լցոնել ստացված զանգվածով, ավելացնել քերած պարնեզան պանիրը եւ եփել 15-20 րոպե 180 աստիճանով տաքացած ջեռոցում։

Աղբյուրը՝ Otvetin


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել