Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Տիհանա Vibes Արսեն Գրիգորյանի հետ. Ընկերուհի չունեմ, ժամանակ չունեմ

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք կկարողանայի՞ք պատասխանել այս հարցերին

Pop NEWS. Շաբաթվա ամենաքննարկված իրադարձությունները

Սիրո տոնը՝ Սիրուշոյի հետ. բացառիկ կադրեր՝ երգչուհու համերգից, որի տոմսերն անմիջապես սպառվել էին

Տիհանա Vibes. փեսացուն հյուսիսից եւ Տրնդեզի խարույկի բոցերը

Kinodaran-ի՝ մեծ աղմուկ հանած «Սուրբը» սերիալը նոր իրականություն է սահմանում Հայաստանում

«2024-ին, վերջապես, կամուսնանանք». Գևորգ Մկրտչյան

Պանրով թխվածքաբլիթ

19:08, 7 հուլիսի

Առաջարկում ենք համեղ եւ անուշահոտ թխվածքաբլիթ պատրաստելու բաղադրատոմս։  

Այսպիսով, պանրով թխվածքաբլիթ պատրաստելու համար անհրաժեշտ են՝ երեք տուփ հալեցված պանիր, 125գր. կարագ, 2 ձու, 70-80գր. պանիր (ոչ հալեցված), 1.5 բաժակ ալյուր, 1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ, 2 ճաշի գդալ քունջութ, մի պտղունց աղ (մյուս համեմունքները՝ ըստ ճաշակի)։
Այսպիսով, հալեցված պանիրը պետք է դնել սառնախցիկի մեջ, այնուհետեւ հանել եւ սովորական պանրի հետ քերիչով անցկացնել։ Հաջորդիվ անհարժեշտ է պանրին ավելացնել կրկին քերիչով անցկացրած կարագը։

Մյուս փուլում հարկավոր է հարել ձուն, համեմել աղով եւ ավելացնել պանրի եւ կարագի զանգվածին։ Այնուհետեւ պետք է լցնել նաեւ ալյուրն ու փխրեցուցիչը եւ խմոր հունցել։

Հաջորդիվ խմորը անհրաժեշտ է բացել, վրան վրձնի օգնությամբ դեղնուց քսել եւ լցնել քունջութը։ Արդեն կարելի է խմորը կտրատել եւ դնել ջեռոցի տապակի մեջ։ Թխվածքաբլիթը պետք է եփել 15-20 րոպե մինչեւ 1800 ջերմաստիճանով տաքացած ջեռոցում։

Նշենք, որ թխվածքաբլիթը կարելի է մատուցել եւ գարեջրի, եւ թեյի հետ։

 

Աղբյուրը՝ Otvetin


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել