Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

Կաթնաշոռով կարկանդակի բաղադրատոմս

19:06, 31 օգոստոսի

Կաթնաշոռով կարկանդակը պատրաստման տարբեր եղանակներ ունի, սակայն մենք առաջարկում ենք հետեւյալ բաղադրատոմսը, որի համար ձեզ անհրաժեշտ է՝ 1 բաժակ շաքարավազ, ձու, 200գր. կարագ, 2 բաժակ ալյուր, 3 ճ.գդ. կակաո, աղ եւ 1/2 թեյի գդալ քացախով հանգցրած սոդա։ Միջուկի համար հարկավոր է՝ 200գր. թթվասեր, 700գր. կաթնաշոռ, 3 ձու, 1 բաժակ շաքարավազ,1 տուփ վանիլին եւ 2 ճ.գդ. օսլա։

Պատրաստման եղանակը՝

Խմոր հունցելու համար հարկավոր է խառնել բոլոր բաղադրիչները եւ ստանալ շագանակագույն խմոր , որը երկու մասի բաժանելուց հետո պետք է տեղափոխել սառնախցիկ։ Խմորի մեծ մասը անհրաժեշտ է գրտնակել (ոչ շատ բարակ) եւ խմորը դնել տապակի մեջ։

Այնուհետեւ հարկավոր է պատրաստել միջուկը։ Բոլոր բաղադրիչները միախառնելուց հետո միջուկը պետք է լցնել տապակի մեջ դրված խմորի վրա։

Հաջորդիվ պետք է սառնախցիկում եղած խմորի մյուս մասը հանել, գրտնակել եւ ծածկել խմորի մեծ շերտն ու կաթնաշոռային զանգվածը։

Կարկանդակն արդեն կարելի է տեղափոխել սկզբում130, իսկ 180 ջերմաստիճանով տաքացած ջեռոց  եւ եփել մինչեւ պատրաստ լինելը։

Բարի ախորժակ

 

Աղբյուրը՝ zefira.net

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել