Stylish Faces. Աստղիկ Սաֆարյան. «Ասել եմ՝ չեմ սիրում, ու հեռացել եմ սիրելով»

Տիհանա Vibes. Dasein-ը սիրո եւ տարբերվող մարդկանց մասին է

«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Կաթնաշոռային «հրաշք»՝ դարչինով. բաղադրատոմս NEWS.am Style-ից

18:15, 13 նոյեմբերի

Աշնանն ուզում ես քեզ երես տալ տարբեր համեղ բաներով: Հատկապես՝ դարչինով, եթե, իհարկե, այս համեմունքի սիրահար եք: Այս անգամ ես փորձարկումներ արեցի կաթնաշոռով եւ դարչինով, իսկ որպեսզի ավելորդ ժամանակ չծախսեմ շերտավոր խմոր պատրաստելու համար, պարզապես այն գնեցի, նույնը նաեւ ձեզ եմ խորհուրդ տալիս:

Եվ այսպես՝ դարչինով կաթնաշոռային «հրաշք» պատրաստելու համար մեզ անհրաժեշտ են.

առանց խմորիչի շերտավոր խմոր՝ 1 փաթեթ;

կաթնաշոռ՝ 180 գրամ (մեկ ստանդարտ տուփ);

ձու՝ 2 հատ;

շաքարավազ՝ 1/2 բաժակ;

դարչին՝ կես թեյի գդալ (ըստ ճաշակի):

Նախ հալեցրեք շերտավոր խմորը: Պատառաքաղով թեթեւակի տրորեք կաթնաշոռը, ավելացրեք շաքարավազը, դարչինը եւ ձուն (մեկը՝ ամբողջությամբ, իսկ երկրորդինը՝ միայն սպիտակուցը, դեղնուցը հետո պետք կգա), խառնեք:

Խմորը բարակ շերտով գրտնակեք, միջուկն ավելացնելիս մեկ երկար շերտ դատարկ թողեք՝ 2 սմ լայնությամբ: Հակառակ ծայրից խնամքով ռուլետի նման փաթաթեք:

Սուր դանակով միանման ռուլետներ կտրատեք՝ 4 սմ լայնությամբ: Դրանց վրա քսեք դեղնուցը:

Դրեք մինչեւ 180 աստիճան տաքացված ջեռոցն ու թխեք 20-30 րոպե: Ասեմ, որ այս «հրաշքն» արագորեն վերջանում է:

Բարի ախորժակ:

 

Ձեր՝ Մաշա


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել