Տիհանա Vibes. Dasein-ը սիրո եւ տարբերվող մարդկանց մասին է

«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

Անանուխով «Սիգարետ». բաղադրատոմս NEWS.am STYLE-ից

16:15, 27 նոյեմբերի

Այս հերթական արեւելյան ուտեստը համտեսեցի արձակուրդի ընթացքում: Անկեղծ ասած՝ կա՛մ այս երկրում նախաճաշը շատ էր տարբերվում մեզ համար սովորական նախաճաշից, կա՛մ ես էլ որոշել սնվել այս խրթխրթան «սիգարետներով»:

Վերադառնալով Հայաստան՝ որոշեցի փորձել պատրաստել այն եւ, կարելի է ասել, այնքան էլ վատ չի ստացվել:

Եվ այսպես՝ անանուխով եւ կաթնաշոռով խրթխրթան «սիգարետներ» պատրաստելու համար մեզ անհրաժեշտ են.

Շերտավոր խմոր կամ բարակ լավաշ;

Ձու՝ 1 հատ;

Կաթնաշոռ՝ 1 տուփ;

Չորացրած անանուխ՝ 15 գրամ;

Կարագ՝ տապակելու համար;

Աղ:

Կաթնաշոռին ավելացնում ենք աղ, անանուխ եւ մեկ ձու: Շերտավոր խմորը բացում ենք եւ եռանկյունաձեւ կտրատում:

Միջուկը լցնում ենք  եռանկյունու լայն հատվածի վրա եւ փաթաթում:

Տապակում ենք արեւածաղկի ձեթով: Եթե որոշեք սա լավաշով պատրաստել, ապա փաթաթելուց հետո եզրը ջրի մեջ թրջեք, որպեսզի լավաշը չբացվի:

Բարի ախորժակ...

Ձեր՝ Մաշա


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել