Stylish Faces. Աստղիկ Սաֆարյան. «Ասել եմ՝ չեմ սիրում, ու հեռացել եմ սիրելով»

Տիհանա Vibes. Dasein-ը սիրո եւ տարբերվող մարդկանց մասին է

«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Մթերքներ, որոնք պետք է բացառել սննդակարգից՝ մաշկը երիտասարդ պահելու համար (մաս 2)

20:14, 6 նոյեմբերի

Կաթ

Կաթնային սպիտակուցի լակտոգլոբուլինի պատճառով ավելանում է ինսուլինի արտադրությունը, որը գործում է ճարպագեղձերի վրա։ Աճում է ճարպագեղձերի արտազատումը, ինչը նպաստում է բորբոքման զարգացմանը։ Տարիքի հետ շատերի մոտ առաջանում է կաթնաշաքարի անհանդուրժողականություն, քանի որ օրգանիզմում նվազում է այն քայքայող ֆերմենտի քանակը։ Սա է այն հարցի պատասխանը, թե ինչու են «դեռահասների» պզուկները հայտնվում այն ​​տարիներին, երբ արդեն ժամանակն է պայքարել կնճիռների դեմ։

Գլյուտեն

Գլյուտենի վերացումը դարձել է, թերեւս, վերջին տարիների սննդի ամենանորաձեւ սովորությունը։ Եվ, չնայած կողմնակից չենք այս կամ այն ​​ապրանքից առանց ցուցումների հրաժարվելուն, գլյուտենի հետ զգույշ վարվելու իմաստ կա: Դեմքի վրա ցանի պատճառը կարող է լինել գլյուտենի հանդեպ անհանդուրժողականությունը։ Եթե ​​տարիներ շարունակ չեք կարողանում դիմակայել ցաներին, փորձեք առնվազն մեկ ամիս հրաժարվել գլյուտեն պարունակող սննդից եւ հետեւել օրգանիզմի արձագանքին:

Աղբյուրը՝ GraziaMagazine

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել