Ինչպես պատրաստել մրգային ժելե

12:09   8 հուլիսի, 2020

Տորթ ժելեի պատրաստման եղանակը՝

2 ճ/գ ժելատինին ավելացնել 10 ճ/գ եռացրած ջուր և եփել գազոջախին

Առաջին շերտի համար

1 տուփ ժելեին (50գ)

+ 0․2 լ եռացրած ջուր

+ 1 ճ/գ շաքարավազ

+ Եփած ժելատինի 1/5 մասը

40 րոպե դնել սառնարանում

Երկրորդ շերտի համար

1 տուփ ժելեին (50գ)

+ 0․2 լ եռացրած ջուր

+ 1 ճ/գ շաքարավազ

+ Եփած ժելատինի 1/5 մասը

3 ժամ թողնել սառնարանում

Բարի ախորժակ



© NEWS.am STYLE