Երևանյան ջազի հմայքը Լևոն Մալխասյանի հետ

Ավելի քան 10 տարի կրթելով սերունդներ. «Հայասի» պարային համույթը պատրաստվում է մեծ համերգի

Այլմոլորակայինների հանելուկը՝ հայերի հավատալիքներն ու կասկածները

Եգոր Գլումով. Այժմ սեփական հիմարությունը ցույց տալու ավելի շատ հնարավորություններ կան

Սոսո Պավլիաշվիլի. Արհեստական բանականությունը նեռի նմանակն է

Սոսո Պավլիաշվիլիի 60-ամյակը Հայաստանում. տոնական երեկո աստղերի հետ

Stylish Faces. Հնարքներ՝ Հայկ Freestyle-ից. «Ռեկորդ եմ ուզում գրանցել Գինեսում»

Սոսո Պավլիաշվիլին իր 60-ամյակը նշելու առթիվ ժամանել է Երեւան (ՈւՂԻՂ)

Լալա Մնացականյանի հոգեհանգստի արարողությունը՝ Կոնդի Սուրբ Հովհաննես եկեղեցում (ՈւՂԻՂ)

«Կապ» մշակույթի և մարդկանց միջև

Հումորը հաղթահարելու մեխանիզմներից մեկն է, որը եթե չանես կգժվես. Նարեկ Մարգարյան

Համլետ. նոր հայացք դասական դրամային

Այնքան ճշմարտություններ ասվեցին այդ օրը, որ ծրագիրը փակեցին. Արթուր Բախտամյան

Գունավոր մարդիկ, բարձր տրամադրություն. Գույների փառատոնը՝ Երեւանում

Football Fest. մրցույթներ, չելենջներ ու մարտահրավերներ

Երևանում պաշտոնապես բացվեց Armflix-ի գրասենյակը

Էսօր քշել չկա, էսօր գինու փառատոն ա

Տոտալ դրամա Երեւանում

Իսպանացի Դաբիզ Մունյոսը երրորդ տարին անընդմեջ ճանաչվում է աշխարհի լավագույն խոհարարը

17:36, 28 նոյեմբերի

Իսպանացի Դաբիզ Մունյոսը երրորդ տարին անընդմեջ ճանաչվել է աշխարհի լավագույն խոհարար։ Այս մասին հայտարարվել է The Best Chef Awards 2023 մրցանակաբաշխության ժամանակ, որը ներկայացրել է աշխարհի 100 լավագույն խոհարարներին։

Գաստրոնոմիական վերնախավը բաղկացած էր 31 ազգերի ներկայացուցիչներից, ընդ որում ամենամեծ ներկայացվածությամբ մայրցամաքը Եվրոպան էր (54 խոհարար), որին հաջորդում են Ամերիկան ​​(24) եւ Ասիան (17), իսկ Իսպանիան ամրապնդել է իր դիրքը որպես ամենաազդեցիկ երկիր՝ 100 լավագույնների ցուցակում ընդգրկված 14 խոհարարներով։

IMG_0849.jpeg (151 KB)

Դաբիզ Մունյոսն իր աշխատանքային փորձը ձեռք է բերել Իսպանիայում, այնուհետեւ արտասահմանում, որտեղից նա վերցրել է գլոբալ ազդեցությունները, որոնք այժմ արտացոլվում են նրա ոճում: Լոնդոնում անցկացրած մի քանի տարիների ընթացքում նա աշխատել է քաղաքի լավագույն ռեստորաններում, օրինակ՝ Nobu-ում։ Մադրիդ վերադառնալուց հետո Դաբիզ Մունյոսը որոշեց բացել իր սեփական ռեստորանը` DiverXO-ն: Հաջողությունը արագ եկավ, իսկ նրա թիմի ոճն ու մտադրությունները պարզ էին հենց սկզբից: Նրանց պատրաստած կերակուրը արտացոլում է ազդեցությունների համադրություն՝ սկսած արեւելյան խոհանոցից մինչեւ սկանդինավյան ֆյուժն, իսպանական ավանդույթներից մինչեւ ասիական համերի բազմազանություն:

IMG_0850.jpeg (98 KB)

Ցանկում երկրորդն Ալբերտ Ադրիան է, որը ստացել է նաեւ հատուկ մրցանակներից մեկը՝ The Best Chef New Entry Award, որը շնորհվում է Le Nouveau Chef-ի կողմից։

IMG_0851.jpeg (97 KB)

Լավագույն եռյակը եզրափակում է շեֆ-խոհարար Անա Ռոշը՝ բարձրանալով իններորդից երրորդ հորիզոնական եւ կրկին դառնալով ամենաբարձր վարկանիշ ունեցող կին խոհարարը:


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել