Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Իսպանացի Դաբիզ Մունյոսը երրորդ տարին անընդմեջ ճանաչվում է աշխարհի լավագույն խոհարարը

17:36, 28 նոյեմբերի

Իսպանացի Դաբիզ Մունյոսը երրորդ տարին անընդմեջ ճանաչվել է աշխարհի լավագույն խոհարար։ Այս մասին հայտարարվել է The Best Chef Awards 2023 մրցանակաբաշխության ժամանակ, որը ներկայացրել է աշխարհի 100 լավագույն խոհարարներին։

Գաստրոնոմիական վերնախավը բաղկացած էր 31 ազգերի ներկայացուցիչներից, ընդ որում ամենամեծ ներկայացվածությամբ մայրցամաքը Եվրոպան էր (54 խոհարար), որին հաջորդում են Ամերիկան ​​(24) եւ Ասիան (17), իսկ Իսպանիան ամրապնդել է իր դիրքը որպես ամենաազդեցիկ երկիր՝ 100 լավագույնների ցուցակում ընդգրկված 14 խոհարարներով։

IMG_0849.jpeg (151 KB)

Դաբիզ Մունյոսն իր աշխատանքային փորձը ձեռք է բերել Իսպանիայում, այնուհետեւ արտասահմանում, որտեղից նա վերցրել է գլոբալ ազդեցությունները, որոնք այժմ արտացոլվում են նրա ոճում: Լոնդոնում անցկացրած մի քանի տարիների ընթացքում նա աշխատել է քաղաքի լավագույն ռեստորաններում, օրինակ՝ Nobu-ում։ Մադրիդ վերադառնալուց հետո Դաբիզ Մունյոսը որոշեց բացել իր սեփական ռեստորանը` DiverXO-ն: Հաջողությունը արագ եկավ, իսկ նրա թիմի ոճն ու մտադրությունները պարզ էին հենց սկզբից: Նրանց պատրաստած կերակուրը արտացոլում է ազդեցությունների համադրություն՝ սկսած արեւելյան խոհանոցից մինչեւ սկանդինավյան ֆյուժն, իսպանական ավանդույթներից մինչեւ ասիական համերի բազմազանություն:

IMG_0850.jpeg (98 KB)

Ցանկում երկրորդն Ալբերտ Ադրիան է, որը ստացել է նաեւ հատուկ մրցանակներից մեկը՝ The Best Chef New Entry Award, որը շնորհվում է Le Nouveau Chef-ի կողմից։

IMG_0851.jpeg (97 KB)

Լավագույն եռյակը եզրափակում է շեֆ-խոհարար Անա Ռոշը՝ բարձրանալով իններորդից երրորդ հորիզոնական եւ կրկին դառնալով ամենաբարձր վարկանիշ ունեցող կին խոհարարը:


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել