Երևանում պաշտոնապես բացվեց Armflix-ի գրասենյակը

Էսօր քշել չկա, էսօր գինու փառատոն ա

Տոտալ դրամա Երեւանում

«Ազգային երգիչ 2»-ի մեծ համերգը, Սամվելի նոր երգը, ու մասնակիցներն՝ իրենց նոր բենդի մասին (VIDEO)

Stylish Faces. Աստղիկ Սաֆարյան. «Ասել եմ՝ չեմ սիրում, ու հեռացել եմ սիրելով»

Տիհանա Vibes. Dasein-ը սիրո եւ տարբերվող մարդկանց մասին է

«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Մեքսիկական փոքրիկ ճաշարանը Միշլենի աստղի է արժանացել՝ «բացառիկ տակոյի» համար

22:05, 20 մայիսի

Մեքսիկական փոքրիկ տակո ճաշարանն ընդամենը չորս ուտեստով արժանացել է Միշլենի աստղի:

Taquería El Califa de León-ը, որը գտնվում է Մեխիկոյի Սան Ռաֆայել թաղամասում, եղել է այն հաստատություններից, որոնք աստղեր են ստացել Մեքսիկայի առաջին Michelin ուղեցույցում՝ դառնալով առաջին մեքսիկական ճաշարանը, որը ստացել է հեղինակավոր մրցանակը:

Խոհարար Արտուրո Ռիվերա Մարտինեսը, ով արդեն 20 տարի սպասարկում է Taquería El Califa de León-ի հաճախորդներին, իր հայտնի սպիտակ խոհարարական բաճկոնը նվեր է ստացել իր տակոները մատուցելու ժամանակ:

так1.jpg (53 KB)

«Մեր տակոյի գաղտնիքը պարզության մեջ է»,-Associated Press-ին ասել է Ռիվերա Մարտինեսը,-«Այն բաղկացած է տափակ հացից, կարմիր եւ կանաչ սոուսներից, եւ վերջ: Նաեւ կարեւոր է մսի որակը»։

Taquería El Califa de León-ը, որն ունի ընդամենը 3 մ լայնություն, գոյություն ունի ավելի քան 50 տարի եւ հայտնի է իր Գաոներա տակոյով, որն անվանվել է մեքսիկացի ցլամարտիկ Ռոդոլֆո Գաոնայի պատվին:

«Տավարի բարակ կտրատած ֆիլեն հմտորեն եփվում է, համեմված է միայն աղով եւ մի քիչ լայմով: Միեւնույն ժամանակ, երկրորդ խոհարարը պատրաստում է  եգիպտացորենի հիանալի տորտիլաներ։ Ստացված համադրությունը տարերային է եւ մաքուր»,-ասվում է Michelin Guide կայքում:


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել