Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Նախաճաշ՝ Միրանդա Քերից, Դաունտցեն Կրեզից եւ այլ մոդելներից

19:14, 17 հունվարի

Նախաճաշը , ինչպես գիտեք, սննդակարգի ամենակարեւոր բաղադրիչն է, եւ որոշ դիետաներ թույլ են տալիս կանանց մինչեւ կեսօր ուտել ամեն ինչ եւ պահպանել կազմվածքի գեղեցկությունը։

Նախաճաշին պետք է տարբեր շիլաներ, յոգուրտ, կաթնաշոռ թարմ հյութեր, միրգ եւ բանջարեղեն օգտագործել, քանի որ այս ամենը կարող է եւ հագեցնել ձեզ, եւ մտավոր ու ֆիզիկական ակտիվություն ապահովել։

Նախաճաշ՝ Դաուտցեն Կրեզից. սուպերմոդել Դաուտցեն Կրեզը նախաճաշին նախընտրում է ուտել հատապտուղներ, կտավատի սերմեր, կոկոս եւ կակոի-հատիկներ։

Նախաճաշ՝ Ալեսանդրա Ամբրոսիոյից. վերջինս նախաճաշին օգտգործում է ձու եւ բեկոն, ինչպես նաեւ սուրճ եւ համեղ կեքսեր։

Ռոզի Հանթինգթոն-Ուայթլին իր օրը սկսում է բացառապես կանաչ բանջարեղենից պատրաստված թարմ հյութերով։

Միրանդա Քերն ամեն առավոտ կիտրոնի հյութով կամ խնձորի քացախով եւ մեղրով տաք ջուր է խմում։ Նախաճաշին նա նաեւ նախընտրում է պատրաստել արքայախնձորով, իմբիրով, բալով, ելակով, ծիրանով, ազնվամորիով, խնձորով կամ տանձով աղցան։

 

 

 

Աղբյուրը՝ depo.ua


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել