«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Սեւ հաղարջով սոուս․ բաղադրատոմս

19:13, 30 օգոստոսի

Հաղարջը սովորաբար օգտագործում են կոմպոտ, ջեմ եւ մուրաբա պատրաստելիս, բայց մենք առաջարկում ենք հաղարջով սոուսի բաղադրատոմս։ Հաղարջով սոուսը կարելի է մատուցել մսային (հատկապես ճագարի միս) ճաշատեսակների հետ։

Սոուսի պատրաստման համար հարկավոր է՝ 1 բաժակ թարմ սեւ հաղարջ (կամ սեւ հաղարջի մուրաբա), 100մլ․ ջուր, 100մլ․ կարմիր գինի, 2 - 3 ճ․գդ․ կարագ, 1 ճ․գդ․ շաքարավազ, աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։

Առաջին հերթին անհրաժեշտ է լվանալ հաղարջը եւ լցնել սրբիչի վրա՝ ավելորդ հեղուկից ազատվելու համար։ Այնուհետեւ թավայի մեջ պետք է հալեցնել կարագը եւ լցնել ջուրն ու շաքարավազը։ Դրանից հետո հարկավոր է ավելացնել գինին եւ հաղարջը։ Բոլոր բաղադրիչները 5 րոպե շոգեխաշելուց հետո պետք է սոուսը համեմել աղով ու պղպեղով․ ի դեպ, մեխակի հատիկներն ու դափնու տերեւը նույնպես անուշ համ ու բույր կտան սոուսին։

Վերջում սոուսն անհրաժեշտ է թողնել, որ սառչի, ինչից հետո արդեն կարելի է քամել այն։ Սոուսը պատրաստ է։


Աղբյուրը՝ Edimdoma.ru


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել