Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Հավի մսով եւ կիտրոնով ուտեստ

19:12, 4 սեպտեմբերի

Ներկայացնում ենք հավի մսով եւ կիտրոնով համեղ ուտեստի բաղադրատոմս։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներն են՝
Հավի միս – 700գր.
Կիտրոն – 0.5 հատ
Մեղր – 1-2 ճաշի գդալ
Թթվասեր – 2 ճաշի գդալ
Աղ եւ պղպեղ– ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը՝


1. Կիտրոնը հարկավոր է մեծ կտորներով կտրատել, իսկ մեղրը՝ հալեցնել մինչեւ հեղուկ դառնալը։ Արդեն իսկ պատրաստված հավը պետք է համեմել աղով ու պղպեղով եւ լցոնել մեղրով ու կիտրոնով։ Հավը պետք է թողնել մարինադի մեջ մոտ 40 րոպե։
2. Դրանից հետո հավի միսը հարկավոր է թթվասերով պատել եւ տեղափոխել ջեռոցի տապակի մեջ։ Այնուհետեւ հավի միսը պետք է փայլաթիթեղով ծածկել եւ 20 րոպե եփել 200 ջերմաստիճանով տաքացած ջեռոցում։
3. Վերջում ջերմաստիճանը պետք է նվազեցնել մինչեւ 175 աստիճան եւ շարունակել եփել եւս 20 րոպե։  

4. Ուտեստը պատրաստ է։ Կարելի է այն մատուցել կարտոֆիլով՝ զարդարելով կանաչիով։

 

Բարի ախորժակ                                                                                                                                 

Աղբյուրը՝ kushaem-vkusno.com

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել