Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Տիհանա Vibes Արսեն Գրիգորյանի հետ. Ընկերուհի չունեմ, ժամանակ չունեմ

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք կկարողանայի՞ք պատասխանել այս հարցերին

Pop NEWS. Շաբաթվա ամենաքննարկված իրադարձությունները

Սիրո տոնը՝ Սիրուշոյի հետ. բացառիկ կադրեր՝ երգչուհու համերգից, որի տոմսերն անմիջապես սպառվել էին

Տիհանա Vibes. փեսացուն հյուսիսից եւ Տրնդեզի խարույկի բոցերը

Kinodaran-ի՝ մեծ աղմուկ հանած «Սուրբը» սերիալը նոր իրականություն է սահմանում Հայաստանում

«2024-ին, վերջապես, կամուսնանանք». Գևորգ Մկրտչյան

Ցանցավոր բլիթներ պատրաստելու գաղտնիքը

19:09, 27 դեկտեմբերի

Ամանորին բոլորն են բլիթներ պատրաստում, քանի որ դրանք տոնական սեղանի անբաժանելի մասնիկն են: Իհարկե, հայ կանանց բլիթներ պատրաստելու բաղադրատոմս ներկայացնելը անմտություն է, սակայն ոչ բոլորը գիտեն, թե ինչպես կարելի է ցանցավոր բլիթներ ստանալ: Եթե ցանկանում եք այս տարի Ամանորին սովորական բլիթների փոխարեն ավելի գեղեցիկ եւ յուրօրինակ բլիթներ պատրաստել, առաջարկում ենք հետեւյալ պարզ եւ արագ եղանակը:

Անհրաժեշտ բաղադրիչներն  են՝

1 բաժակ կեֆիր

1 բաժակ ալյուր

1 ձու

1/3 թ.գդ. սոդա

½ բաժակ եռացրած ջուր

1 ճ.գդ. բուսական յուղ

1 ճ.գդ. շաքարավազ

1/3 թ.գդ. աղ

Պատրաստման եղանակը՝

1. Անհրաժեշտ է կեֆիրը, ձուն, շաքարավազը եւ ալյուրը միասին խառնել:

2. Եռացրած ջրի մեջ հարկավոր է լցնել սոդան, խառնել եւ խմոր հունցել:

3. Ամեն ինչ եւս մեկ անգամ մի լավ խառնելուց հետո պետք է մոտ 10 րոպե թողնել:

4. Ստացված զանգվածին անհրաժեշտ է նաեւ ավելացրել բուսական յուղն ու կրկին խառնել:

5. Արդեն կարելի է պատրաստել բլիթները բուսական յուղով պատված թավայի մեջ:

 

Ներկայացրեց՝ Յանա

Աղբյուրը՝ AdMe.ru

 

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել