Պահարան. այն ամենն ինչ պարտադիր է ճամպրուկում՝հանգստի մեկնելիս

Ամերիկաբնակների արձագանքը հայկական տեսահոլովակներին. մաս 2` Իվետա Մուկուչյան

«IQ-իկ». Փոքրիկները` լրագրության մասին

Makeup tutorial. ստանում ենք վառ ամառային դիմահարդարում

Ինչպես ընտրել ամառային շապիկներն ու ճիշտ համադրել դրանք

«Իռլանդացին» ֆիլմի առաջին թիզերը

Արտասահմանցիները հայկական տեսահոլովակներ են դիտում

Երկու հայ հանդիպեցին Մոսկվայում․ Հրանտ Թոխատյան եւ Սարիկ Անդրեասյան

NEWS.am STYLE-ը ներկայացնում է․ երեք լուք մեկ ժակետով՝ ոճաբանի խորհուրդները

Դավիթ Պարոնիկյանը, Միշ Ամիրյանը & Co-ն ներկայացնում են. «համեղ» երաժշտություն Smart’n’Special-ից

«Ուզում եմ նստել «Համացանց» անունով ձին». Սարիկ Անդրեասյանն իր Youtube-յան շոուն ունի

«Իտալական մաֆիայի կրտսեր կազմ». հայ երիտասարդը «Лучше всех» հաղորդմանը եկել էր 8-ամյա թարգմանչի հետ

Քիմ Քարդաշյանը վերադարձել է Սպիտակ տուն՝ դատապարտյալներին աջակցելու համար

«Հայաստանը բացահայտումների երկիր է». Միխայիլ Շիրվինդտը Սեւանի ափին խեցգետնով քաբաբ է փորձել

Shabeeg․ խոսող շապիկներ

Թիմաթին եւ Նազիման ներկայացրել են Հայաստանում նկարահանված տեսահոլովակը

Տարանտինոյի «Մեկ անգամ Հոլիվուդում» ֆիլմը՝ Կաննի կինոփառատոնում

Սերժ Թանկյանը կատարել է «Գահերի խաղ»-ի վերջին եթերաշրջանի սաունդթրեքը

Խոզի մսով եւ անանասով ուտեստ՝ ամանորյա սեղանի համար

19:25, 27 դեկտեմբերի

Գաղտնիք չէ, որ հայ տնային տնտեսուհիները Ամանորի գալուն պես սկսում են վերանայել իրենց բաղադրատոմսերի տետրերը՝ նոր եւ յուրօրինակ ուտեստներ պատրաստելու եւ իրենց սիրելիներին ու հյուրերին զարմացնելու համար: Իհարկե, ավանդական կերակրատեսակները նույնպես չեն մոռացվում, բայց ամեն տարի ինչ-որ նոր ճաշատեսակ մատուցելու ցանկությունն իսկապես մեծ է:

Եվ քանի որ 2017–ին սեղանին թռչնի միս չի կարելի դնել՝ տարվա խորհրդանիշ Հրե Աքաղաղին չբարկացնելու համար, առաջարկում ենք համեղ բաղադրատոմս՝ անանասով ու խոզի մսով:

Անհրաժեշտ է՝

Խոզի միս – 500 գր.

Պահածոյացված անանաս – 1 տուփ

Պանիր – 200 գր.

Աղ եւ պղպեղ – ըստ ճաշակի

Բուսական յուղ

Պատրաստման եղանակը՝

Առաջին քայլով հարկավոր է խոզի միսը լվանալ, 1սմ. շերտերով կտրատել ու համեմել: Եվ մինչ միսը կհամեմվի, կարելի է քերիչով անկացնել պանիրը:

Այնուհետեւ պետք է միսը շարել բուսական յուղով ծածկված տապակի մեջ՝ յուրաքանչյուր շերտի վրա անանաս դնելով: 40 րոպե ջեռոցում եփելուց հետո արդեն կարելի է ավելացնել քերած պանիրը: Եւս մի քանի րոպե, եւ ուտեստը պատրաստ է: Մատուցել սառը վիճակում՝ բանջարեղենային աղցանի հետ:

Բարի ախորժակ…

Աղբյուրը՝ god2017.com


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
«Եվրատեսիլ 2019». ձեզ դո՞ւր է գալիս Սրբուկի մրցութային «Walking out» երգը
Այո
Ոչ