Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Խոզի մսով եւ անանասով ուտեստ՝ ամանորյա սեղանի համար

19:25, 27 դեկտեմբերի

Գաղտնիք չէ, որ հայ տնային տնտեսուհիները Ամանորի գալուն պես սկսում են վերանայել իրենց բաղադրատոմսերի տետրերը՝ նոր եւ յուրօրինակ ուտեստներ պատրաստելու եւ իրենց սիրելիներին ու հյուրերին զարմացնելու համար: Իհարկե, ավանդական կերակրատեսակները նույնպես չեն մոռացվում, բայց ամեն տարի ինչ-որ նոր ճաշատեսակ մատուցելու ցանկությունն իսկապես մեծ է:

Եվ քանի որ 2017–ին սեղանին թռչնի միս չի կարելի դնել՝ տարվա խորհրդանիշ Հրե Աքաղաղին չբարկացնելու համար, առաջարկում ենք համեղ բաղադրատոմս՝ անանասով ու խոզի մսով:

Անհրաժեշտ է՝

Խոզի միս – 500 գր.

Պահածոյացված անանաս – 1 տուփ

Պանիր – 200 գր.

Աղ եւ պղպեղ – ըստ ճաշակի

Բուսական յուղ

Պատրաստման եղանակը՝

Առաջին քայլով հարկավոր է խոզի միսը լվանալ, 1սմ. շերտերով կտրատել ու համեմել: Եվ մինչ միսը կհամեմվի, կարելի է քերիչով անկացնել պանիրը:

Այնուհետեւ պետք է միսը շարել բուսական յուղով ծածկված տապակի մեջ՝ յուրաքանչյուր շերտի վրա անանաս դնելով: 40 րոպե ջեռոցում եփելուց հետո արդեն կարելի է ավելացնել քերած պանիրը: Եւս մի քանի րոպե, եւ ուտեստը պատրաստ է: Մատուցել սառը վիճակում՝ բանջարեղենային աղցանի հետ:

Բարի ախորժակ…

Աղբյուրը՝ god2017.com


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել