Էմմա Մկրտչյանը` մանկության վառ հուշերի, Երեւանում բնակվելու եւ իր սիրտը կոտրելու մասին

Գոհար Հարությունյանը` մանկության, հայրիկի բացի եւ 16 տարեկանում նշանադրությունը չեղարկելու մասին

«Խորոտիկ-մորոտիկ»․ Սոֆի Մխեյանը՝ իր նոր տեսահոլովակի մասին

«Չէի կարողանում պատկերացնել, որ մայրս չկա». Աղաս Մանուկյանը` իր մեծ կորստի եւ անցած ճանապարհի մասին

BACKSTAGE. Ինչպես են անցել «Սիրուն Սոնայի» վերջին նկարահանումները

«Հորս վերաբերմունքը փոխվեց իմ հանդեպ»․ Վիկտորիա Սահակյանը՝ դիպլոմ չստանալու եւ չստացված սիրո մասին

Ինչպես են ընթացել Արամեի նոր տեսահոլովակի նկարահանումները քաղաքից դուրս

Ամենամեծ կորուստը, կյանքի նպատակը եւ ծնողների խորհուրդը․ Բլից հարցեր Ժաննա Բուտուլյանի հետ

Լիա Զախարյանը՝ հայկական շոուբիզնեսի ամենահմայիչ մարդու, ամենամեծ կորստի և առօրյայի մասին․ ԲԼԻՑ ՀԱՐՑԵՐ

Քրիստինե Պեպելյանը՝ իր նոր նախագծի եւ որդու՝ Արեգի մասին

Քիմ Քարդաշյանի 60 մլն դոլորանոց առանձնատունը

Մանուկ Ալեքսանյանը՝ սեզոնի թրենդների, հակաթրենդների եւ Pillow Challenge-ի մասին

Մարիամ Ալեքսանյանը՝ մոլերից մեկում խայտառակ լինելու եւ ամուսնության հարցից խուսափելու մասին․ ԲԼԻՑ ՀԱՐՑԵՐ

Մանկության ամենավառ հուշից մինչեւ զավեշտալի սիրո խոստովանությունը․ բլից հարցեր՝ Դիանա Տոռեսի հետ

Մատնահարդարման 5 տարածված միֆեր

90-ականներին ծնողներս թույլ չեն տվել, որ ես ու քույրս մտածենեք տան հոգսերի մասին»․ Իրինա Թովմասյան

5 խորհուրդ առողջ մազեր ունենալու համար. Ջեք Թեքեյան

BACKSTAGE. Գոշը, Քրիստինա Եղոյանը, Լիանա Վանոյանը, Արուս Տիգրանյանը եւ այլ դերասաններ` «Կինստարգրամ» նոր սիթքոմում (ֆոտո/վիդեո)

Խոզի մսով եւ անանասով ուտեստ՝ ամանորյա սեղանի համար

19:25, 27 դեկտեմբերի

Գաղտնիք չէ, որ հայ տնային տնտեսուհիները Ամանորի գալուն պես սկսում են վերանայել իրենց բաղադրատոմսերի տետրերը՝ նոր եւ յուրօրինակ ուտեստներ պատրաստելու եւ իրենց սիրելիներին ու հյուրերին զարմացնելու համար: Իհարկե, ավանդական կերակրատեսակները նույնպես չեն մոռացվում, բայց ամեն տարի ինչ-որ նոր ճաշատեսակ մատուցելու ցանկությունն իսկապես մեծ է:

Եվ քանի որ 2017–ին սեղանին թռչնի միս չի կարելի դնել՝ տարվա խորհրդանիշ Հրե Աքաղաղին չբարկացնելու համար, առաջարկում ենք համեղ բաղադրատոմս՝ անանասով ու խոզի մսով:

Անհրաժեշտ է՝

Խոզի միս – 500 գր.

Պահածոյացված անանաս – 1 տուփ

Պանիր – 200 գր.

Աղ եւ պղպեղ – ըստ ճաշակի

Բուսական յուղ

Պատրաստման եղանակը՝

Առաջին քայլով հարկավոր է խոզի միսը լվանալ, 1սմ. շերտերով կտրատել ու համեմել: Եվ մինչ միսը կհամեմվի, կարելի է քերիչով անկացնել պանիրը:

Այնուհետեւ պետք է միսը շարել բուսական յուղով ծածկված տապակի մեջ՝ յուրաքանչյուր շերտի վրա անանաս դնելով: 40 րոպե ջեռոցում եփելուց հետո արդեն կարելի է ավելացնել քերած պանիրը: Եւս մի քանի րոպե, եւ ուտեստը պատրաստ է: Մատուցել սառը վիճակում՝ բանջարեղենային աղցանի հետ:

Բարի ախորժակ…

Աղբյուրը՝ god2017.com


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության