Սերգեյն ու Նարեկը ամփոփեցին տարվա ամենաքննարկված թեմաները «Մեծ, չաղ, հայկական STAND UP» շոուով

VARDA`s club girl dancing

POPcorn blog. 10 սերիալ, որ կարող եք նայել «Գահերի խաղ»-ին սպասելիս

Քայլի Ջենների միլիոնավոր դոլարները, Ջիգանի նոր երգը եւ շատ այլ բաներ Comedy club-ի նոր եթերում

Նարեկ Գեւորգյանն իր կատարմամբ գերեց ռուսական «Գոլոսի» ժյուրիի անդամներին

PROFFY. Հայկական գորգի առեղծվածը

Shine&Food: Խոհանոցային լայֆհաքեր․ ինչպե՞ս առանձնացնել սպիտակուցը դեղնուցից

Ի՞նչ գումար են պատրաստ տրամադրել հայերը մեկ օրվա շոփինգին. NEWS.am STYLE-ի հարցումը

VARDA

Սոնա Դունոյանը հրաշալի կատարեց հայկական երգը ռուսական «Գոլոսում»

Թաիլանդացի տրանսվեստիտներ, հայ մայր եւ հարսանիք Կիպրոսում․Գարիկ Մարտիրոսյանն ու Ժաննա Լեւինան՝ «Երեկոյան Ուրգանտ» շուոի հյուր

Կրծքով նկարող նկարչուհին, Տիգրան Քեոսայանը եւ Անդրեյ Բեբուրիշվիլիի սեքսուալ արկածները նոր Comedy club-ում

Father and Son Arutiunov blast the stage at Russian Voice

POPcorn blog. Խաղում ենք Stand Up-ի Մաշայի հետ

Comedy смотрит Comedy. Эпизод 2.

Victoria's Secret 2018 Fashion Show Walks

Comedy club

Էմոցիոնալ Արթուրո Սանդովալն ու Լեւոն Մալխասյանի անակնկալը. Yerevan Jazz Fest 2018-ի բացման համերգը

Հայկական փլավ՝ բրնձով եւ սպանախով. The Washington Post-ի առաջարկած բաղադրատոմսը

18:39, 17 հունվարի

Խոհարարներն ու գուրմանները բրնձով տարատեսակ ուտեստներ են պատրաստել ու համտեսել, բայց The Washington Post-ի թղթակիցներից Ջոն Յոնանը առաջարկում է յուրահատուկ բաղադրատոմս՝ բրնձով փլավ՝ հայկական ձեւով։

Պատրաստման համար ձեզ անհրաժեշտ է բուսական յուղի մեջ 8-10 րոպե տապակել սոխն ու սխտորը։ Այնուհետեւ պետք է ավելացնել բրինձն ու կտրատված սամիթը՝ լցնելով բուսական արգանակ, կիտրոնի հյութ եւ աղ։ Ստացված զանգվածը լավ խառնելուց եւ եռման աստիճանի բերելուց հետո հարկավոր է ավելացնել սպանախը։

Հիմնական գործողություններն անելուց հետո մաքուր սրբիչով պետք է ծածկել թավան եւ փակել այն՝ եփելով եւս 20 րոպե (մինչեւ հեղուկը կներծծվի)։ Հաջորդիվ կարելի է արդեն ավելացնել քերած պանիր (առաջարկվում է այծի եւ ոչխարի կաթով պատրաստված), մանրացված մաղադանոս եւ պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։

Կրկին անհրաժեշտ է ծածկել թավան (բայց այս անգամ առանց սրբիչի) եւ թույլ տալ, որ բրինձը մի քիչ «հանգստանա», իսկ պանիրը՝ հալվի։ Ուտեստը պատրաստ է։ Կարելի է մատուցել՝ մակերեսին լցնելով բոված ընկույզ եւ նուշ։

 

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության