Ինչպես են իրենց ապագան տեսնում Վանաձորի բնակիչները. NEWS.am STYLE-ի հարցումը

Make up կերպարանափոխություն՝ NEWS.am STYLE-ում

MTV VMA Awards: Red carpet looks

Բլոգ Լի. Հաղարծինի վանք

Հայկական դրոշով Քայլի Ջենները, շիկահեր Անի Երանյանն ու երեւանյան գարեջուրը. շաբաթվա ամփոփումը՝ NEWS.am STYLE-ում (տեսանյութ)

Գարեջրի 5-րդ հոբելյանական փառատոնը՝ Երեւանում (ֆոտո/վիդեո)

Այսօր ծնվել է Պատրիկ Սուեյզին. կյանքից վաղաժամ հեռացած դերասանի մասնակությամբ 5 ֆիլմ, որոնք առաջարկում ենք դիտել

POPcorn blog. 10 ամենաշատ հետեւողն ունեցող հայերն Ինսթագրամում

Ռոբերտ Դե Նիրոն դարձավ 75 տարեկան

Շոն Պենը նշում է 58-ամյակը

Forbes-ը ներկայացրել է 2018 թվականի ամենաբարձր վարձատրվող դերասանուհիների վարկանիշը

Մադոննան դարձավ 60 տարեկան

Կրքոտ VARDA-յի նոր տեսանյութը

PROFFY. Մի քանի ժամով` կոշկակար

Ամուսնության առաջարկություն՝ Ջուսին, շոկային կերպար Բրիթնիից, մերկ լուսանկար Լիլի Մորտոյից. շաբաթվա ամփոփումը՝ NEWS.am STYLE-ում

Shine&Food: Պարզիր՝ սունկ ուտելուց հետո չթունավորվելու ի՞նչ շանս ունես

Բլոգ Լի. Գառնու տաճարը, Գեղարդի վանքը, Քարերի սիմֆոնիան ու Կոտայքի այլ գողտրիկ անկյունները

POPcorn blog. 10 հայ բլոգեր, որոնց արժե հետեւել համացանցում

Հայկական փլավ՝ բրնձով եւ սպանախով. The Washington Post-ի առաջարկած բաղադրատոմսը

18:39, 17 հունվարի

Խոհարարներն ու գուրմանները բրնձով տարատեսակ ուտեստներ են պատրաստել ու համտեսել, բայց The Washington Post-ի թղթակիցներից Ջոն Յոնանը առաջարկում է յուրահատուկ բաղադրատոմս՝ բրնձով փլավ՝ հայկական ձեւով։

Պատրաստման համար ձեզ անհրաժեշտ է բուսական յուղի մեջ 8-10 րոպե տապակել սոխն ու սխտորը։ Այնուհետեւ պետք է ավելացնել բրինձն ու կտրատված սամիթը՝ լցնելով բուսական արգանակ, կիտրոնի հյութ եւ աղ։ Ստացված զանգվածը լավ խառնելուց եւ եռման աստիճանի բերելուց հետո հարկավոր է ավելացնել սպանախը։

Հիմնական գործողություններն անելուց հետո մաքուր սրբիչով պետք է ծածկել թավան եւ փակել այն՝ եփելով եւս 20 րոպե (մինչեւ հեղուկը կներծծվի)։ Հաջորդիվ կարելի է արդեն ավելացնել քերած պանիր (առաջարկվում է այծի եւ ոչխարի կաթով պատրաստված), մանրացված մաղադանոս եւ պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։

Կրկին անհրաժեշտ է ծածկել թավան (բայց այս անգամ առանց սրբիչի) եւ թույլ տալ, որ բրինձը մի քիչ «հանգստանա», իսկ պանիրը՝ հալվի։ Ուտեստը պատրաստ է։ Կարելի է մատուցել՝ մակերեսին լցնելով բոված ընկույզ եւ նուշ։

 

 


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության