Պահարան. Տարազն ու ավանդական դետալները` առօրյա հագուստում

Զարդատուփ: Զարդերը կարո՞ղ են բնութագրել կրողին

POPcorn blog. Ամենաթանկարժեք հագուստն աշխարհում

Ackerman’s Talks. սեփական թարթիչնե՞ր, լամինացիա, թե լիցք

Կին պատգամավորների լուքերը ԱԺ առաջին նիստին

Հայտնի է «Գահերի խաղ»-ի ցուցադրության օրը

Պահարան. Տաք, հարմար ու ոճային. ինչ հագնել ձմռանը

Զարդատուփ. մինիմալիզմի համեստ հմայքը զարդերում

Էլեն ԴեՋեներեսը հյուրընկալել է Անի Գաբրիելյանին

POPcorn blog. Փաստեր, որ չգիտեք Կոկո Շանելի մասին

Ackerman Talks. հոնքերի մասին

Պահարան. այս ձմռան ամենանորաձեւ վերարկուներն ու ժակետները

POPcorn blog. Ամանորյա ֆիլմեր, որոնք այնքան էլ հայտնի չեն, բայց հայտնիներից պակաս լավը չեն

Շահեն Օգանեսյանը կատարում է «Чистые пруды» երգը «Ձայնը» նախագծի եզրափակչում

Shine & Food: Միասին զարդարում ենք ամանորյա սեղանը յուրահատուկ ձեւով

Պահարան. ամանորը casual ոճում

Զարդատուփ: Նվերներ զարդարելու արվեստը

Շահեն Օգանեսյանը ռուսական «Ձայնը» նախագծի եզրափակչում է

Բալով թխվածք. NEWS.am STYLE-ի բաղադրատոմսը (տեսանյութ)

16:15, 26 հունիսի

NEWS.am STYLE-ն առաջարկում է ամառն ավելի համեղ դարձնել՝ թեթեւ ու քաղցր թխվածք համտեսելով: Այսօր ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում բալով թխվածքի հետաքրքիր եւ հեշտ պատրաստվող բաղադրատոմս.

Ինչ է անհրաժեշտ.

250 գր. կարագ

1 բաժակ շաքարավազ

1 թեյի գդալ քացախ, կիտրոնի աղ եւ սոդա

5 հավկիթ

1 բաժակ օսլա

1 բաժակ ալյուր

Պատրաստման եղանակը.

Կարագը հարել շաքարավազի հետ:

Պարաստել սոդայի խառնուրդ՝ կիտրոնի աղով եւ քացախով: Այն ավելացնել կարագի եւ շաքարավազի վրա: Հատ-հատ ավելացնել հավկիթները, յուրաքանչյուրից հետո շարունակել հարելը: Ավելացնել օսլան եւ ալյուրը:

Ջեռոցի տարան ձեթապատել: Խմորը տարածել տարայի մեջ, վրան շարել բալերը, այնուհետեւ թխել մոտ 45 րոպե՝ 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Սառելուց հետո թխվածքի վրա ցանել շաքարի փոշի:

Բարի ախորժակ:)

Սյունե Առաքելյան


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության