SHINE & FOOD

POPcorn blog

«Ազնավուր» կենտրոնում բացվեց սգո մատյան` ի հիշատակ Շառլ Ազնավուրի

Ազնավուրի հրապարակում շարունակվում է շանսոնյեի հիշատակին նվիրված մոմավառությունը

News.am Style շաբաթվա ամփոփում

Shine&Food

PROFFY. Անասնաբույժի մասնագիտության առանձնահատկությունները

Yerevan Color Run 2018

POPcorn blog. Ինչ պետք չէ անել ծանոթանալիս

Երեւանում ցուցադրված աշխարհի ամենամեծ գաթան հայտնվեց «Գինեսի» ռեկորդներում

Shine&Food

Մկոյի նոր դերը, Նազենիի ու Սոֆիի «անկախ» սելֆիներն ու «Մանկական Եվրատեսիլ»-ի մեր պատվիրակը. շաբաթվա ամփոփում

POPcorn blog. Երևանում նշում են անկախության տոնը

«Հյուսիսային պողոտայի բանտարկյալը» ներկայացման պրեմիերան

Մարինկա Խաչատրյանի ռոմանտիկ հոլովակը, Վան Դամի ժամանումն ու Comedy Club-ի կարմիր գորգը. շաբաթվա ամփոփում

Shine&Food: Այ քեզ բերքի տոն

Երևանում մեկնարկեց Comedy Club փառատոնը

Yerevan Music Night 2018

Բալով թխվածք. NEWS.am STYLE-ի բաղադրատոմսը (տեսանյութ)

16:15, 26 հունիսի

NEWS.am STYLE-ն առաջարկում է ամառն ավելի համեղ դարձնել՝ թեթեւ ու քաղցր թխվածք համտեսելով: Այսօր ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում բալով թխվածքի հետաքրքիր եւ հեշտ պատրաստվող բաղադրատոմս.

Ինչ է անհրաժեշտ.

250 գր. կարագ

1 բաժակ շաքարավազ

1 թեյի գդալ քացախ, կիտրոնի աղ եւ սոդա

5 հավկիթ

1 բաժակ օսլա

1 բաժակ ալյուր

Պատրաստման եղանակը.

Կարագը հարել շաքարավազի հետ:

Պարաստել սոդայի խառնուրդ՝ կիտրոնի աղով եւ քացախով: Այն ավելացնել կարագի եւ շաքարավազի վրա: Հատ-հատ ավելացնել հավկիթները, յուրաքանչյուրից հետո շարունակել հարելը: Ավելացնել օսլան եւ ալյուրը:

Ջեռոցի տարան ձեթապատել: Խմորը տարածել տարայի մեջ, վրան շարել բալերը, այնուհետեւ թխել մոտ 45 րոպե՝ 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Սառելուց հետո թխվածքի վրա ցանել շաքարի փոշի:

Բարի ախորժակ:)

Սյունե Առաքելյան


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում






  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել
  • Հարցում
Հայաստանի ամենահայտնի տղամարդը
Նիկոլ Փաշինյան
Սերժ Թանկյան
Մկրտիչ Արզումանյան
Հայկ Մարության