«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Wok and Roll ռեստորան. Ասիան փորձիր ափսեի մեջ՝ Երեւանի կենտրոնում

16:25, 8 դեկտեմբերի

Ճապոնիան եւ Թաիլանդն առաջին հերթին ասոցացվում են օրիգինալ ավանդույթների եւ սովորույթների հետ: Իսկ Ասիան նաեւ ուտելիքի հանդեպ փիլիսոփայական մոտեցում է՝ ճաշատեսակների պատրաստման եւ օգտագործման իր յուրահատուկ ծեսերով: Այս ամենը մարմնավորվել է Երեւանի կենտրոնում բացված ասիական խոհանոցի Wok and Roll ռեստորանում:

Արտասովոր անվանումը անմիջական կապ ունի արեւելյան խոհանոցի հետ՝ «վոք»-ը չինական խորը կլոր տապակ թավա է՝ ուռուցիկ հատակով, դե, իհարկե, նաեւ ճապոնական «ռոլլ»-ը:

Ռեստորանի ճաշացանկում ներկայացված են դասական ճապոնական, թաիլանդական, սինգապուրյան, վիետնամական ճաշատեսակներ, որոնք պատրաստում են ֆիլիպինցի եւ հայ խոհարարները: Ռեստորանի համար մթերքներից շատերը հատուկ բերում են Չինաստանից, Թաիլանդից եւ Ճապոնիայից, որպեսզի ավանդական համ հաղորդեն ներկայացված յուրաքանչյուր ճաշատեսակին:

«Չինական խոհանոցի «Պեկին» ռեստորանում բազմամյա աշխատանքից հետո մենք հասկացանք, որ ասիական ուտելիքը հայերի շրջանում հանրաճանաչ է: Եվ, վերջապես, վճռեցինք արեւելյան խոհանոցի այլ հմայքներ էլ ներկայացնել: Նախապես բացվեցինք որպես պատրաստի ճաշատեսակների մատակարարման ծառայություն, սակայն 5 ամսում Wok and Roll-ն այնքան հանրահայտ դարձավ, որ որոշեցինք հաստատություն բացել, որտեղ մարդիկ կկարողանան գալ եւ վայելել ուտելիք, մթնոլորտ, նաեւ լավ տրամադրություն ստանալ: Wok and Roll ռեստորանում կարելի է համտեսել Ասիայի բացարձակապես նոր եւ արտասովոր համեր, որոնք իսկական անակնկալ կլինեն Հայաստանի բնակիչների համար»,- նշեց ռեստորանի տնօրեն Համլետ Զախարյանը:

Ռեստորանի ամենագլխավոր առավելությունն այն է, որ կարելի է վայելել ոչ միայն ճաշացանկում առկա ճաշատեսակները, այլեւ սեփական ճաշակով սուշի, լապշա կամ ապուր «պատրաստել»:

Wok and Roll-ը հյուրընկալ եւ հարմարավետ ռեստորան է, որը տրամադրում է ինչպես պատուհանի մոտ երկարատեւ զրույցների, այնպես էլ ամբողջ ընտանիքով ժամանակ անցկացնելու:

Նշենք, որ ռեստորանը գտնվում է Սայաթ-Նովա 33 հասցեում, իսկ աշխատանքային ժամերն են 11:00-ից մինչեւ 24:00-ն:

Մարգարիտա Ավագյան


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել