MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Տիհանա Vibes. մի քանի շոթ ու դեսից–դենից զրույց Վաչե Երիցյանի հետ

POP NEWS. Շաբաթվա իրադարձությունները` մեկ տողով

«Բարի օր»՝ տաքսիստ Հենդոյի հետ. Մհեր Մխիթարյանի հայտնի կերպարի մասին ֆիլմի պրեմիերան ու կարմիր գորգը

Տիհանա Vibes. Ո՞վ է Նեմրայում ամենաcute-ն ու ամենաsexy-ն

Տիհանա Vibes Արսեն Գրիգորյանի հետ. Ընկերուհի չունեմ, ժամանակ չունեմ

Նիհարողի օրագիրը. պանրային բեռնաթափման օր

17:45, 11 հունիսի

Ողջո՛ւյն: Վերջին շրջանում քաշս, չգիտես ինչու, ոչ միայն չի ցանկանում պակասել, այլեւ երբեմն ավելանում է: Ընդ որում, ոչինչ չեմ փոխում իմ սննդակարգում: Այս հանգամանքն ինձ մղեց մտածել բեռնաթափման օրվա մասին: Բայց միայն ջրով կամ կեֆիրով այդ անել չեմ ուզում: Ահա թե ինչ գտա համացանցում. պանրային բեռնաթափման օր:

Դեռեւս հնագույն ժամանակներից պանիրը մեծ տարածում ունի, քանի որ բարձր սննդարարություն ունեցող այս մթերքը մեզ բազմաթիվ օգտակար տարրերով է ապահովում: Այսօր այն օգտագործվում է նաեւ դիետիկ սննդակարգում, մասնավորապես՝ պանրային բեռնաթափման օրերին: Այդ թեմային էլ նվիրված է այս հոդվածը:

Բեռնաթափման օր հալվող պանրիկով

Հալվող պանրիկով բեռնաթափման օրը հնարավորություն է տալիս փոքր-ինչ տարբեր դարձնել սննդակարգը. ստիպված չեք լինի միայն պանիր ուտել:

Նախաճաշ – հալվող պանրիկ եւ մեկ գավաթ առանց շաքարավազի սուրճ

Երկրորդ նախաճաշ – մեծ լոլիկ, խաշած ձու եւ ցանկացած կանաչեղեն (կարելի է այս ամենով աղցան պատրաստել)

Ճաշ – մեծ կանաչ խնձոր

Հետճաշիկ - 200 գր. անյուղ կաթնաշոռ, կանաչ բուլղարական պղպեղ (կարելի է փոխարինել վարունգով) եւ ցանկացած կանաչեղեն

Ընթրիք – մեկ բաժակ չոր սպիտակ գինի:

Բավական համեղ է: Հաշվի առնելով, որ մանկուց խնձոր չեմ սիրում, այն չեմ ուտի: Իսկ պանիր շատ եմ սիրում: Արդյունքների մասին կգրեմ:

Անի


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել